Οι τελικοί του NBA στο παρκέ του Pamestoixima.gr

Οι αναμετρήσεις Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Ντάλας Μάβερικς και Μπόστον Σέλτικς-Μαϊάμι Χιτ με πλήθος στοιχηματικών επιλογών και ειδικά στοιχήματα για τις σειρές σε Δύση και Ανατολή

Μια νίκη μακριά από τους τελικούς του NBA βρίσκονται Μπόστον Σέλτικς και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Στην Δύση, η ομάδα του Στιβ Κερ οδηγεί την σειρά απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς με 3-1 και με νίκη στην αυριανή αναμέτρηση (04.00) θα γίνει η πρώτη ομάδα που θα λάβει την θέση της στην διεκδίκηση του τίτλου.

Το δεύτερο εισιτήριο για τους τελικούς θα κριθεί ανάμεσα στους «Κέλτες» και τους Μαϊάμι Χιτ με το σύνολο του Ιμ Ουντόκα προηγείται με 3-2 και να θέλει μια ακόμα νίκη στο ματς που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Για το «θαύμα» οι «Μαβς»

Οι Ντάλας Μάβερικς έμειναν ζωντανοί στην «μάχη» της πρόκρισης για τους τελικούς επικρατώντας στο τέταρτο παιχνίδι των Γουόριορς (119-109), με τον Λούκα Ντόνσιτς να αγγίζει το triple double.

Στο αυριανό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «Chase Center» του Σαν Φρανσίσκο η ομάδα του Τζέισον Κιντ θα προσπαθήσει να μειώσει ακόμα περισσότερο την σειρά και να διατηρήσει τις ελπίδες της για να πετύχει το ακατόρθωτο, να επιστρέψει από το 0-3, πράγμα που δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία του NBA.

Από την άλλη, ο Στεφ Κάρι και η παρέα του θέλουν να τελειώσουν την σειρά με μια ακόμα νίκη μπροστά στο κοινό τους και να περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους στους τελικούς, για πρώτη φορά μετά το 2019.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει περισσότερες από 100 στοιχηματικές επιλογές για τον αγώνα Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Ντάλας Μάβερικς. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται το χάντικαπ πόντων, το over/under συνολικό πόντων, η διαφορά νίκης, ο νικητής ημιχρόνου, τα συνολικά εύστοχα τρίποντα των γηπεδούχων, το over/under πόντων των Κάρι, Ντόνσιτς, Τόμπσον και τα κλεψίματα του Γκριν.

​​​​​​​Παράλληλα, προσφέρονται ειδικά στοιχήματα για το ακριβές σκορ της σειράς, το νικητή και το σε ποιο παιχνίδι θα τελειώσει η σειρά, για την ομάδα που θα κατακτήσει το δαχτυλίδι αλλά και τον MVP των τελικών.

Exit mobile version