5 πράγματα που αξίζει να παρακολουθήσουμε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Χιλιάδες επιλογές από το Pamestoixima.gr 

Η διεξαγωγή του Nations League με τις αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων έχουν παρατείνει την αγωνιστική περίοδο και στα μέσα του Ιουνίου οι υποχρεώσεις συνεχίζονται αμείωτες. Ταυτόχρονα, βεβαίως, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα πρωταθλήματα μπάσκετ με τα μεγάλα ντέρμπι να δημιουργούν τεράστιο ενδιαφέρον.
Το OPAP NEWS σας παρουσιάζει 5 πράγματα που αξίζει να παρακολουθήσουμε το επόμενο τριήμερο.

Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, Τάσος Μπακασέτας οδηγεί την Ελλάδα σε συνεχείς επιτυχίες έχοντας σκοράρει και στα 3 παιχνίδια της «Γαλανόλευκης» στο Nations League. Οι παίκτες του Γκουστάβο Πογιέτ κρατούν το μηδέν και έχουν τρεις νίκες στον όμιλο (Β. Ιρλανδία, Κόσσοβο, Κύπρος) και την Κυριακή θέλουν να εξασφαλίσουν την πρωτιά του ομίλου αντιμετωπίζοντας εντός έδρας τους Κοσσοβάρους. Η άνετη νίκη επί της Κύπρου συνοδεύτηκε από εξαιρετική εμφάνιση, όμως ο τραυματισμός του Δημήτρη Λημνιού σε μια ανύποπτη φάση μετρίασε τη χαρά. Οι διεθνείς μας θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη αποδεικνύοντας πως η σελίδα στην ομάδα έχει αλλάξει και στο Pamestoixima.gr υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές για τον αγώνα της Κυριακής στις 21:45.

Ο πρώτος «Αιώνιος» τελικός

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα βρίσκεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τον πρώτο τελικό της Μπάσκετ Λιγκ με τον Ολυμπιακό σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σειρά. Οι «πράσινοι» πέρασαν το εμπόδιο της Λάρισας στο 5ο παιχνίδι τη στιγμή που οι «Ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν με άνεση τον Προμηθέα. Παπαπέτρου, Πιτσίλκας και Πουρσανίδης ορίστηκαν να διευθύνουν τον πρώτο τελικό σε έναν αγώνα που το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο. Το Pamestoixima.gr προσφέρει περισσότερες από 250 επιλογές για τον μεγάλο αγώνα.

Για μια θέση στην Σούπερ Λιγκ

Κατά τα γερμανικά πρότυπα, η τελευταία θέση της πρώτης κατηγορίας του επόμενου πρωτάθληματος κρίνεται σε αγώνα μεταξύ της προτελευταίας ομάδας της Σούπερ Λιγκ 1 και της δεύτερης της Σούπερ Λιγκ 2. Βέροια και Λαμία συγκρούονται σε διπλούς αγώνες με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται το βράδυ του Σαββάτου στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Η Βέροια δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Λεβαδειακού και να ανέβει απευθείας στην Σούπερ Λιγκ ενώ το αρνητικό σερί της Λαμίας την έφερε σε αυτόν τον οριακό αγώνα. Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και το γήπεδο αναμένεται θα είναι γεμάτο. Και για αυτόν τον αγώνα, το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος επιλογών.

Η επανάληψη του περσινού τελικού

Η Ιταλία επιστρέφει στην Αγγλία για να αντιμετωπίσει τα «Τρια Λιοντάρια». Αυτή την φορά όχι στο Wembley, αλλά στο Μολινό του Γούλβερχαμπτον. Ως πρωταθλήτρια Ευρώπης μεν, αλλά και απούσα από το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι Άγγλοι έχουν μια ήττα και μια ισοπαλία μετά από 2 αγώνες στο Nations League ενώ οι Ιταλοί έχουν μια νίκη και μια ισοπαλία. Ο Χάρι Κέιν δήλωσε ότι θέλει να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τους Άγγλους και ο αγώνας σίγουρα θα έχει μεγάλο ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον. Σέντρα το Σάββατο στις 21:45 με τις επιλογές στο Pamestoxima.gr να είναι πάρα πολλές.

Ισοφάριση ή αύξηση της διαφοράς ;

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, διεξάγεται ο τέταρτος αγώνας της σειράς των τελικών του ΝΒΑ ανάμεσα σε Μπόστον Σέλτικς και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Η Βοστώνη προηγείται με 2-1 παίζοντας εξαιρετικά στο 3ο παιχνίδι αλλά οι «Πολεμιστές» δεν φαίνονται διατεθειμένοι να παρατήσουν τη σειρά τόσο εύκολα. Το TD Garden αποτελεί μια δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλο και ο 4ος αγώνας είναι πάντοτε οριακός για να δημιουργήσει τις απαραίτητες σταθερές.

Exit mobile version