Ηρόδοτος – Κηφισιά 0-2

Με την νίκη στις βαλίτσες της έφυγε η Κηφισιά από την Κρήτη επικρατώντας του Ηρόδοτου με 2-0 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρόδοτος αντιδρούσε σωστά και δεν επέτρεπε στην Κηφισιά να απειλήσει, όμως στο 31′ η Κηφισιά απείλησε για πρώτη φορά όταν μετά από φάουλ του Έσλερ ο Δρυμούσης δεν κατάφερε από κοντά να κερδίσει τον Παναγιωτίδη ο οποίος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Στο 36′ ο Θανόπουλος εκτέλεσε κόρνερ με τον Βέρμπη να παίρνει την κεφαλιά αλλά ο Παναγιωτίδης για δεύτερη φορά κράτησε ανέπαφη την εστία του ενώ στο 40′ ο Θανόπουλος βγήκε σε εξαιρετική θέση μόνος του απέναντι στον Παναγιωτίδη με τον νεαρό πορτιέρο του Ηροδότου να αποκρούει σωτήρια.

Στην επανάληψη η Κηφισιά μπήκε πολύ δυνατά και στο 49′ με τον Βέρμπη να «κερδίζει» τον Παναγιωτίδη ανοίγοντας νωρίς στο 2ο ημίχρονο το σκορ για την Κηφισιά. Στο 50′ η Κηφισιά απείλησε και πάλι με τον Οσμανάι να κάνει μία καλή κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Βέρμπης βγήκε τετ α τετ με τον Παναγιωτίδη και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-2.

Ηρόδοτος: Παναγιωτίδης, Χαρίτος, Μπαλάφας, Πρωτογεράκης, Γενιτσαρίδης (27′ λ.τ. Προβιδάκης), Μαυρίδης (63′ Μεράι), Κούρτι, Κλωνάρης (70′ Κουσίδης), Κοιλιάρας, Ζαφείρης, Καιμακαμούδης

Κηφισιά: Γουμάγιας, Στασινός, Έσλερ, Τεγούσης, Κολοτούρος, Ανδρίκος, Τσιλικλής, Δρυμούσης (66′ Ραχήμ), Βέρμπης, Θανόπουλος, Οσμανάι (75′ Παληαρούτας)

Πηγή photo: grandsports

Exit mobile version