Νίκη ψυχολογίας ο Αχαρναϊκός

Πιο δύσκολα από ότι μαρτυράει το τελικό 3-1 ο Αχαρναϊκός τα βρήκε σκούρα απέναντι στον πληγωμένο Πανηλειακό αλλά τελικά εκείνος ευτύχησε να πανηγυρίσει τη νίκη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 27ο λεπτό όταν ο Ιορδανίδης με πλασέ έγραψε το 1-0, σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μενιδίου σπατάλησε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της, όταν ο Ταμπάκης πέρασε τον Γκίνη πλάσαρε σε κενή εστία αλλά ως από μηχανής θεός ο Χατζόγλου απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή. Στο 69′ η ομάδα του Πύργου ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του Τσίτα, αλλά η χαρά τους διήρκεσε μόλις λίγα λεπτά. ώρα. Στο 78′ ο Καλαμιώτης με κεφαλιά έγραψε το 2-1, ενώ στο 84′ ο Γέσιτς από τα 11 βήματα διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ταυτότητα του αγώνα:

Αχαρναϊκός (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσίδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Γέσιτς, Αθανασίου, Παπατόλιος, Ιωαννίδης, Μανουσάκης, Στουρνάρας, Ιορδανίδης

Πανηλειακός (Ηλίας Φυντάνης): Γκίνης, Γραικός, Καζνέτσης, Τσίτας, Νικολόοπουλος, Πούρνος, Μπαξεβάνος, Μαζιώτης, Εμμανουήλ, Χατζόγλου, Μπουντόπουλος

Διαιτητής: Ντοκάκης (Χανίων)

Βοηθοί: Κωνστάντιος (Εύβοιας), Μπαλιάκα (Λέσβου)

Exit mobile version