Με «λυτρωτή» τον Γκέρτσο ο Εθνικός

Με τον Γκέρτσο να «λυτρώνει» τους γηπεδούχους στο 80′ οι παίκτες του Τραϊανόπουλου πανηγύρισαν την κατάκτηση των τριών βαθμών

Έχοντας καλύτερη εικόνα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Απόλλωνα Αρναίας ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς την 6η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Μετά από ένα «φτωχό» πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 51′ και το 78′ με τους Γκέρτσο και Μήτσικα αντίστοιχα, αλλά έπρεπε να περιμένουν μέχρι το 80′ όπου ο πρώτος κατάφερε να νικήσει τον Καραβελίδη πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης για το τελικό 1-0.

Εθνικός Νέου Αγιονερίου (Β. Τραϊανόπουλος): Καλογεράκης, Μπουζούρας, Ορφανός, Δημητρακόπουλος,Αποστολάς, Καρασίμος, Μήτσικας (83′ Παπαδόπουλος), Στεφανίδης (88′ Αλμπάνης), Γκέρτσος, Πεχλιβάνης (85′ Τσίλης), Γκέληνος.

Απόλλων Αρναίας (Γ. Τζιφόπουλος): Καραβελίδης, Λεμονίδης (70′ Μπουλγκουρίδης Γ.), Μελιγκάλι, Μπιμπισίδης, Σαλέπης, Τσιντογιάννης, Μπολγκουρίδης Δ., Κουκουλέκης, Πιπινίκας (79′ Ζαχαράκης), Γεωργίου, Δημογκίκας (85′ Μπουλγκουρίδης Ελ.)

Exit mobile version