Ασταμάτητη η Άρτα (video)

Κάθε αντίπαλο παρασύρει η εντυπωσιακή Αναγέννηση Άρτας με τελευταίο «θύμα» της τον Πύρασο, τον οποίο «διέλυσε» με σκορ 5-1 και μάλιστα εκτός έδρας!

Στο 2′ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με τον Αναστασίου, αλλά μετά ήρθε η αρτινή… καταιγίδα! Επωφελούμενοι το γεγονός πως τέσσερα λεπτά μετά αποβλήθηκε(!) ο σκόρερ, ο Γεωργίου φρόντισε στο 12′ να φέρει το ματς στα ίσα και στο δεύτερο μέρος να έρθουν τα υπόλοιπα τέσσερα τέρματα!

Με το… καλημέρα στην επανάληψη, ο Σιδηρόπουλος σούταρε απ’ το κέντρο και έφερε το προβάδισμα για την Αναγέννηση, με τον Νικοπολίδη στο 53′ να δίνει αέρα δύο γκολ. Ο ίδιος παίκτης ξανά, πέντε λεπτά αργότερα, ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ, προτού ο Παπαβασιλείου στο 67′ «υπογράψει» το τελικό 5-1 σε ακόμα μια θριαμβευτική αγωνιστική της Άρτας που παραμένει στην κορυφή του τρίτου ομίλου, μαζί με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Πύρασος: Χαλάτσης, Γκάγκας, Χάνος (54′ Τσιουρέκλης), Κοντοβάς, Λ. Γκάγκας, Στεφανής (67′ Σφάκας), Κοτζαθανάσης, Βαγγελάκος (46′ Σμίλτος), Μυργιώτης, Π. Κοντοβάς, Αναστασίου

Αναγέννηση Άρτας: Μπαντής, Ηλίας, Παπαβασιλείου(76′ Σιδέρης), Χριστογιάννης, Τάσσος (56′ Παπαρούνης), Μάρκος, Γούλας, Νικοπολίδης (70′ Μαγκάκης), Σιδηρόπουλος, Γεωργίου, Δημουλιάς.

Πηγή: mikriliga.com

Exit mobile version