Οπαδοί ζήτησαν το λόγο από τους «βυσσινί»

Η κακή εμφάνιση και η ήττα (2-0) από τον Ολυμπιακό Βόλου ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο στρατόπεδο των «βυσσινί», με τους οπαδούς της Λάρισας να ζητάνε το λόγο από τους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας, «larissasportnews.gr», μεγάλη μερίδα οργανωμένων οπαδών της «βασίλισσας του κάμπου» συγκεντρώθηκε στο ξενοδοχείο «Imperial», όπου διέμενε η αποστολή, προκειμένου να δείξει στους ίδιους τους παίκτες και τεχνικό τιμ, τη δυσαρέσκεια για το στήσιμο της ομάδας στο Βόλο. Μια τέτοια κίνηση έμοιαζε αναμενόμενη για αυτό και το πούλμαν δεν πάρκαρε στο μπροστινό μέρος του ξενοδοχείου, ωστόσο Αχιλλέας Σαρακατσάνος και Χρήστος Αθανασόπουλος δεν γλίτωσαν το «λιντσάρισμα». Την ώρα που οι δυο τους μπήκαν στα αυτοκίνητα τους, ήρθαν τετ α τετ με τους αγανακτισμένους φιλάθλους, οι οποίοι ζήτησαν εξηγήσεις για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση της Κυριακής (9/10).

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων με σκοπό να απομακρύνουν τους οπαδούς της ΑΕΛ από την τριγύρω περιοχή.

Exit mobile version