Παναθηναϊκός: «Δένει» Αναστασίου – Ποιες οι επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις

Ξεκίνησαν οι πρώτες συζητήσεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον προπονητή της ομάδας

Ασφαλώς και ο Γιάννης Αλαφούζος δεν περίμενε το διπλό της Τούμπας για να ξεκινήσει τις διαδικασίες ανανέωσης συμβολαίου με τον Γιάννη Αναστασίου.

Ο πρόεδρος των “πρασίνων” γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι ο Αναστασίου ασχολείται από το πρωί μέχρι το βράδυ με την ομάδα, βελτιώνει ατομικά τους παίκτες, είναι ιδιαίτερα μεθοδικός στη δουλειά του και γνώστης του αντικειμένου, όπως επίσης κι ότι ταιριάζει η φιλοσοφία του με αυτή των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», στο άμεσο μέλλον μάλιστα πρόκειται να υπάρξει συνάντηση με συγκεκριμένες πτυχές και νούμερα πάνω στο τραπέζι, στην οποία και θα οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις.

2+2 μετεγγραφές

Εκτός της μεταγραφής του Σωτήρη Νίνη και των επαφών που έχουν ξεκινήσει (και προχωρήσει) για την επιστροφή του Χάρη Μαυρία, οι «πράσινοι» ετοιμάζονται για ακόμη δύο προσθήκες εν όψει του Γενάρη, εστιάζοντας την προσοχή τους στην απόκτηση ενός μέσου κι ενός επιθετικού.

Στο πλαίσιο αυτού του σχεδιασμού θα γίνει εντός των ημερών και νέο ταξίδι στο εξωτερικό από τον Νίκο Νταμπίζα, προκειμένου να τσεκάρει εκ του σύνεγγυς παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στη λίστα τους οι «πράσινοι» εν όψει της τελικής λίστας που θα δημιουργηθεί τον επόμενο μήνα.

Την ίδια στιγμή, στην Ολλανδία δημοσίευμα του voetbalzone.nl επανέφερε στο προσκήνιο το όνομα του 25χρονου διεθνούς Νοτιοαφρικανού μέσου της Γκέτεμποργκ, Μάι Μαλάνγκου, υπογραμμίζοντας πως «…η Χρόνινγκεν έχει στο στόχαστρό της τον Μαλάνγκου που μένει ελεύθερος στις αρχές του 2015, αλλά για τον παίκτη έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός».

Exit mobile version