Καλπασμός της Δόξας Δράμας στην Αρναία, 3-1 τον Απόλλωνα

Σπουδαίο διπλό για τη Δόξα Δράμας μέσα στην έδρα του Απόλλωνα Αρναίας με 3-1, με τους φιλοξενούμενους να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση και να παίρνουν απόλυτα δίκαια το τρίποντο.

Μόλις στο 8ο λεπτό είχαν την ατυχία να χάσουν τον Γελαδάρη από τραυματισμό, ενώ ο Απόλλων Αρναίας είχε δοκάρι στο 23ο λεπτό(οριζόντιο) σε κεφαλιά του Τζιότζιου.
Η Δόξα όμως απάντησε με γκολ, γράφοντας το 0-1 στο 27ο λεπτό από κεφαλιά του Ντουτσαρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων Αρναίας πίεσε για την ισοφάριση, αλλά και πάλι η Δόξα πέτυχε το 0-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στόικου στο 53ο λεπτό, πέναλτι που καταλογίστηκε σε χέρι του Τζιότζιου.

Η Αρναία, πάντως, δεν το έβαλε κάτω και έφτασε στο 1-2 με τον Τζιότζιο να σκοράρει στο 73ο λεπτό, αλλά άμεση απάντηση από τη Δόξα στο 75′ με καταπληκτικό γκολ του Μουδούρογλου και το τελικό 1-3 είναι γεγονός.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (Γιάννης Τζιφόπουλος) Καραβελίδης Λεμονής (61′ Γεωργούλας) Μενικάγλι Τσιντογιάννης Τζιότζιος Δημολίγκας Μπουλγκουρίδης Κουκουλέκης Πιπινίκας Γεωργίου Ζαχαράκης (80′ Ντσεντλιάνι)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σαχσανίδης Γεωργιάδης Γελαδάρης (9′ λ.τρ. Πετρόπουλος) Χαριτωνίδης Σιάμπος Ντουτσαρίδης Κανετίδης (68′ Παπαβασιλείου) Στόικος Αθανασιάδης (86′ Τουνγκελίδης) Κυριακίδης Μουδούρογλου

Exit mobile version