Άνετη και ωραία η Δόξα Δράμας

Η Δόξα Δράμας δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Απόλλωνα Αρναίας, επικρατώντας με 3-1 στο Δημοτικό Στάδιο Αρναίας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να είχαν τη μεγάλη φάση με το δοκάρι του Τζιότζιου στο 23ο λεπτό αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτή που πήραν προβάδισμα στο σκορ. Στο 28′ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κανετίδη, ο Ντουτσαρίδη έπιασε την κεφαλιά, γράφοντας το 0-1.

Στην επανάληψη οι «μαυραετοί» συνέχισαν το πρέσινγκ και οι προσπάθειες τους απέδωσαν καρπούς χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στόικου, ο οποίος έκανε το 2-1 στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Απόλλων ξανά μπήκε στο παιχνίδι όταν ο Τζότζιος με κεφαλιά μείωσε σε 1-2, αλλά στο 75′ ο Μουδούρογλου έδωσε τη χαριστική βολή στην ομάδα της Χαλκίδας, καθώς με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Συνθέσεις των ομάδων:

Απόλλων Αρναίας: Καραβελίδης, Λεμονής, Μενικάγλι, Τσιντογιάννης, Τζιότζιος, Δημολίγκας, Μπουλγκουρίδης, Κουκουλέκης, Πιπινίκας, Γεωργίου, Ζαχαράκης

Δόξα Δράμας: Σαχσανίδης, Γεωργιάδης, Γελαδάρης (9΄ λ.τ. Πετρόπουλος), Χαριτωνίδης, Σιάμπος, Ντουτσαρίδης, Κανετίδης (67΄ Παπαβασιλείου), Στόικος, Αθανασιάδης, Κυριακίδης, Μουδούρογλου

Πηγή φωτογραφίας: dramanow.gr

Exit mobile version