Νίκη «ανάσα» για Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Στη μάχη της ουράς ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης πανηγύρισε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο, επικρατώντας 1-0 της Καστοριάς για την 7η αγωνιστική του πρώτου ομίλου.

Έχοντας από ένα δοκάρι οι δυο ομάδες, οι γηπεδούχοι στάθηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, κατακτώντας τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο 6ο λεπτό της συνάντησης, η τύχη δεν χαμογέλασε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης καθώς η προσπάθεια του Μαμούτ σταμάτησε στο δοκάρι του Κοκκινίδη. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας οι φιλοξενούμενοι απάντησαν και εκείνοι με τη σειρά τους, όσον αφορά τα δοκάρια, με τον Ντάμζι.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 52ο λεπτό χάρη στο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κοκκινίδη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ν. Ουσταμπασίδης): Συριτούδης, Θάνος, Κατρανίτσας, Κουρτόφ, Λειβαδιώτης, Τορομανίδης (46′ Θεοδωράκης), Καμπιώτης (71′ Αγγελακάκης), Κόσκολος, Γκαϊδατζής, Φλώρος, Μαμούτ (77′ Ελληνίδης)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Ηλ. Βάλλης): Κοκκινίδης, Φράγκος, Σουμέλας, Παπαδόπουλος, Μπαϊρακτάρης, Μιγιάντες (60′ Γεωργιάδης), Ντάνζι (85′ Τάσσιος), Τσόπρας, Γανόλης (60′ Γιαννουλίδης), Χριστοφορίδης, Σπανός

Exit mobile version