Παπαδημητρίου: «Στο ματς με τον Ηρακλή θα έχουμε προπονητή»

Ο Σίμος Παπαδημητρίου υποστήριξε ότι με τον ερχομό του την Τρίτη (18/11) στην Αθήνα θα «τρέξει» τις εξελίξεις αναφορικά με τον εκλεκτό του Γιώργου Μαραντά στην τεχνική ηγεσία.

Ο πρόεδρος του Φωκικού ξεκαθάρισε ότι στην προσεχή αναμέτρηση με τον Ηρακλή η ομάδα θα έχει καταλήξει στο πρόσωπο που θα αναλάβει τα ηνία, ενώ όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε και στο διαζύγιο με τον Γιώργο Μαραντά. Επίσης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο σύλλογος της Άμφισσας θα καταφέρει να ανακάμψει αγωνιστικά οσονούπω.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο STAR Κεντρικής Ελλάδας:

Για τους λόγους που οδήγησαν στην απομάκρυνση του Μαραντά:

«Η βαθμολογική θέση δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Περιμέναμε καλύτερο ξεκίνημα. Θα πρέπει οι προπονητές να ακούν τους προέδρους και να συνεργάζονται στενότερα με τις διοικήσεις των ομάδων. Δεν εννοώ να συνεργάζεται σε αγωνιστικά θέματα. Εννοώ να με ακούει και να συνεργάζεται σε διοικητικά θέματα και να έχουμε μία κοινή πορεία».

Για τις κινήσεις πρόσληψης διαδόχου:

«Αν και δεν συνηθίζω να βιάζομαι, τώρα πρέπει να βιαστώ. Βάσει προγραμματισμού στο επόμενο ματς θα έχουμε προπονητή. Είμαι ήδη σε επαφές και από την Τρίτη (18/11) που θα είμαι στην Αθήνα, το θέμα θα «τρέξει». Δεν είμαι υπέρ των συχνών αλλαγών και αν βρω κάποιον με τον οποίον θα έχω τη συνεργασία που έχω στο μυαλό μου, θα τον κρατήσω όσο είμαι στα ηνία του Φωκικού».

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας:

«Μας αδικεί η βαθμολογική μας θέση. Οφείλεται στην τύχη και στις αρνητικές διαιτησίες. Δίνουμε άνισο αγώνα, γιατί δεν έχουμε περάσει τη διαδικασία της αδειοδότησης. Ζητούν υπερβολικά πράγματα. Βοηθητικά γήπεδα, τεχνικούς συμβούλους, 2-3 ομάδες νέων με διπλωματούχους προπονητές, λογιστικά γραφεία και άλλα απλησίαστα για ομάδες των δυνατοτήτων του Φωκικού. Είμαι βέβαιος, πάντως, ότι θα είμαστε στα πλέι άουτ. Η ομάδα θα αρχίσει να σκαρφαλώνει στη βαθμολογία».

Exit mobile version