«Βέλη» Περιστερίου προς την Πεύκη

Ανακοίνωση στην οποία χρησιμοποιεί ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα εξέδωσε ο ΑΟ Περιστερίου, με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει με την ομάδα της Πεύκης.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Πεύκης το Περιστέρι χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστή μεγαλύτερης ηλικίας από αυτή που προβλέπουν οι κανονισμοί κι έτσι κατατέθηκε ένσταση. Η αντίδραση του σωματείου των Δυτικών Προαστίων ήταν άμεση και ιδιαίτερα καυστική, αφού στην ανακοίνωση γίνεται λόγος ακόμα και για τη χρησιμοποίηση της νομικής οδού έτσι ώστε να λυθούν οι διαφορές των δυο πλευρών…

Η ανακοίνωση του ΑΟ Περιστερίου

«Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια! Η συγκεκριμένη παροιμία του θυμόσοφου λαού μας ταιριάζει γάντι προς τους διοικούντες της Πεύκης. Αφού δεν μπόρεσε η ομάδα τους να κερδίσει το παιχνίδι μέσα στο γήπεδο λόγω της χαώδης διαφοράς μεταξύ των δύο ομάδων έτρεξε γρήγορα να καταθέσει ένσταση κατά του σωματείου μας όταν μετά την αλλαγή του τέταρτου μικρού μας Ξούρα Δημήτρη στο 92′ του αγώνα ο ΑΟ Περιστερίου αγωνιζόταν με δύο μικρούς για 30 δευτερόλεπτα αφού μεγάλωσε σύμφωνα ‘με ασφαλείς πληροφορίες της’ τον Διονύση Μπέλλη δεν γνωρίζουμε πόσα χρόνια επιπλέον. Η κλήση της ένστασης μας γνωστοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Το μόνο που μας προκάλεσε ήταν θυμηδία αλλά συγχρόνως οργή και αγανάκτηση προς κάποιους ανθρώπους που αν και αγωνιζόμαστε από το ίδιο μετερίζι για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου δεν σέβονται τίποτα και προσπαθούν να δημιουργήσουν αναταραχή χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος με σκοπό να κερδίσουν κάτι προς δικό τους όφελος κατηγορώντας τον ποδοσφαιριστή και το ΔΣ του συλλόγου ότι δήθεν γνώριζαν την διαφορετική ηλικία του αφού αυτό αναφέρουν στην ένσταση τους, συκοφαντώντας τους.

Επ’ αυτού πέρα από την αθλητική δικαιοσύνη θα ασχοληθούν άλλοι από την πλευρά μας, ακολουθώντας την νομική οδό διότι κάποτε πρέπει να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους και όχι πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα όπου καθίσει και όποιον πάρει. Φανταζόμαστε τότε οι πληροφοριοδότες σας να έχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν πότε γεννήθηκε ο ποδοσφαιριστής να έχουν ληξιαρχική πράξη γέννησης, πιστοποιητικό και ταυτότητα με ημερομηνία γέννησης το 1982 και όχι στις 26/07/1992 που πραγματικά έχει γεννηθεί ο Διονύσης Μπέλλης. Κύριοι της Πεύκης, αν και το θέμα ήταν γνωστό από την προηγούμενη εβδομάδα δεν αναφερθήκαμε καθόλου σε αυτό διότι δεν θέλαμε να πέσουμε στην παγίδα σας που εκτός όλων των άλλων δεν ήταν άλλη από τον πλήρη αποπροσανατολισμό μας στο επόμενο παιχνίδι. Τώρα όμως είμαστε υποχρεωμένοι να αναφερθούμε στον τύπο και να σας γνωρίσουμε ότι τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και σαφώς με όλους τους κανόνες που τους διέπουν όχι όμως με γκεμπελίστικους τρόπους. Το Περιστέρι έχει βιώσει μηδενισμό πρόσφατα, αλλά το Περιστέρι ποτέ δεν θα προσπαθήσει να πάρει κάτι αν δεν το αξίζει.

Είχαμε όλη τη δυνατότητα να κάνουμε ένσταση στον αγώνα με τον Ηλυσιακό και τυπικά να κερδίσουμε τον αγώνα αφού είχαν μπερδέψει τις φανέλες τους δύο ποδοσφαιριστές τους, ο Φίπε με τον Βάσιλο και βάσει φύλλου αγώνα έπαιζαν με δύο μικρούς τυπικά, ενώ ουσιαστικά δεν είχε συμβεί. Αυτό το γνωρίζουν οι άνθρωποι του Ηλυσιακού. Ποτέ δεν το σκεφτήκαμε και ποτέ δεν θα κάναμε κάτι τέτοιο γιατί εμείς εδώ κάτω Δυτικά είμαστε τόσο υπερήφανοι, φιλότιμοι και έντιμοι που η κλεψιά είναι άγνωστη λέξη προς εμάς, πόσο μάλλον η συκοφαντία, σας επαναλαμβάνουμε προς ανθρώπους που παλεύουν για τον ίδιο σκοπό ματώνοντας οικονομικά και θυσιάζοντας ατελείωτο χρόνο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Να χαίρεστε λοιπόν τους πληροφοριοδότες σας και να τους έχετε μάρτυρες εκεί που πραγματικά θα τους χρειαστείτε».

Exit mobile version