Στούπας: «Αν δεν είχα υποχρεώσεις θα έφευγα…»

O Γιώργος Στούπας παραδέχτηκε πως αν δεν είχε υποχρεώσεις με την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών, τότε θα είχε αποχωρήσει από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της ομάδας της Εύβοιας, στο Αθλητικό Metropolis:

Για την επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους: «Δεν το γνωρίζω γιατί με χτύπησαν. Σαφώς και σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, αλλά όπως είχα πει και τότε, ήταν μια επίθεση από άγνωστα πρόσωπα που δεν ήξερα τι αποσκοπούσε και ποια συμφέροντα κάλυπτε. Ένα χτύπημα στο κεφάλι είναι πολύ σοβαρό και από τύχη σώθηκα».

Για την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο: «Αν θέλετε τη δική μου γνώμη, θα ήθελα να φύγω από αυτόν τον χώρο. Μένω γιατί έχω υποχρεώσεις. Έχω μια ομάδα, τον Ηρακλή Ψαχνών. Έχω κάποιες υποχρεώσεις, υπάρχει μια ΑΕ που υποθηκεύεις περιουσιακά στοιχεία και δεν τόσο εύκολο να αποχωρήσεις. Αν ήταν πιο απλό θα είχα ήδη αποχωρήσει».

Για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Ελπίζω πως θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Βλέπουμε κόντρες με Μαρινάκη και Μελισσανίδη, έχουμε επεισοδιακές σκηνές και σε χαμηλότερες κατηγορίες που δεν παίρνουν την έκταση που παίρνουν άλλα γεγονότα σε μεγαλύτερες κατηγορίες».

Exit mobile version