Παναθηναϊκός: Δέκα μέρες έξω ο Καρέλης

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του άσου του Παναθηναϊκού έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού, με συνέπεια ο Νίκος Καρέλης να μείνει εκτός δράσης για δέκα μέρες.

Με τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Νίκου Καρέλη να είναι το βασικό… θέμα των «πράσινων», διεξήχθη η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο διεθνής φορ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο γαστροκνήμιο στην προπόνηση της Εθνικής τη Δευτέρα (17/11) και μετά τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Ο Νίκος Καρέλης θα μείνει εκτός για δέκα μέρες, έτσι ώστε να αποθεραπευτεί.

Έτσι, ο Κρητικός επιθετικός μπαίνει στο… ιατρικό δελτίο μαζί με τους Ζέκα και Ατζαγκούν, οι οποίοι έκαναν πρόγραμμα θεραπείας – μαζί με τον Καρέλη – και στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (18/11). Απόντες ήταν οι διεθνείς Ντίνας, Πράνιτς και Μπερίσα που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Το πρόγραμμα των παικτών του «τριφυλλιού» περιλάμβανε ζέσταμα και προπόνηση ανά θέση, ενώ ο Αναστασίου έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για την Τετάρτη (19/11).

Exit mobile version