Βούρβαχης: «Δεν πρόκειται να γίνουν αγώνες»

Ο Γιώργος Βούρβαχης δήλωσε κατηγορηματικά ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση ούτε σε Super League ούτε και σε Football League.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό «Κύδων» τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να διεξαχθούν αγώνες στο πρώτο και στο δεύτερο πρωτάθλημα της χώρας, εκτός αν γίνουν τρομερά πράγματα… Επίσης υποστήριξε ότι δεν υφίσταται θέμα παραίτησης του πρόεδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα γίνουμε συναυτουργοί και θα θρηνήσουμε θύματα; Βεβαίως και υπάρχει φόβος. Πρέπει όλοι να αφυπνιστούμε. Τάχιστα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες διεργασίες, να φανούν κάποια πράγματα και πως πάμε να βρούμε ένα αποτέλεσμα. Όταν φανούν όλα αυτά που σας είπα, θα πρέπει να γίνει ΔΣ για να αρθεί αυτή η απόφαση».

Για το αν θα γίνουν τελικά αγώνες:

«Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο. Σας το λέω εγώ. Εκτός αν γίνουν τρομερά πράγματα ως την Τετάρτη και τότε την Πέμπτη θα γίνουν ορισμοί. Ότι έχει οριστεί από την προηγούμενη εβδομάδα, θα γίνει».

Για το αν θα παραιτηθεί ο Γιώργος Σαρρής:

«Εγώ δεν νομίζω πως υφίσταται θέμα παραίτησης του κ. Σαρρή. Ευθαρσώς βγήκε και ανέλαβε την ευθύνη, όμως, αυτό ήταν και ένας τρόπος για να ακούσει ο κ. Ρανιέρι πως υπάρχει πρόβλημα, ότι κοντεύει να παραιτηθεί ο πρόεδρος από ευθιξία κι εμείς τι κάνουμε εδώ; Ήταν ένα μέσο πίεσης. Δεν νομίζω να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν το έχει και ανάγκη. Στηρίζεται από την ΕΠΟ, δεν θα το κάνει και δεν θα τον αφήσουμε να το κάνει».

Exit mobile version