Κούτσης: «Ενωμένοι σαν γροθιά θα πετύχουμε τα πάντα»

Ο Νίκος Παντέλης φεύγοντας παρέδωσε τα σκήπτρα στον Γιώργο Κούτση και εκείνος με τη σειρά του μίλησε για την τιμή που του έκανε η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» να τον επιλέξει ως προπονητή.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (19/11) ο 41 ετών τεχνικός παρουσιάστηκε και επίσημα από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου. Ερχόμενος στην ομάδα της Μαγνησίας τόνισε ότι άπαντες θα δουλέψουν σκληρά προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος, ο οποίος δεν είναι άλλος από την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, με ειδικό βάρος στην κατηγορία και ξεχωριστή διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί είναι ιδιαίτερη τιμή να εργάζεται ένας προπονητής στον Ολυμπιακό Βόλου κι εύχομαι να δικαιωθούμε για τις επιλογές μας. Δεν είμαι άνθρωπος που υπόσχεται ή θα πει λόγια μεγάλα, θέλω μόνο να υποσχεθώ ότι θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να δείξει η ομάδα ένα πρόσωπο καλύτερο, πιο φρέσκο, πιο παραγωγικό για να έχουμε τα αποτελέσματα. Μέσα από προσπάθεια και πολλή δουλειά εύχομαι να έρθουν τα αποτελέσματα».

Για το εάν υπάρχει άγχος και αν γνωρίζει την ομάδα: «Οι μεγάλες ομάδες έχουν πάντα πίεση, υπάρχουν απαιτήσεις, υποχρεώσεις και πρέπει να υπάρξει αποτέλεσμα. Αλλιώς δεν θα ήταν μεγάλες ομάδες. Πριν να έρθω εδώ ασφαλώς και είχα ολοκληρωμένη εικόνα. Υπάρχει εξαιρετικό έμψυχο δυναμικό. Θα προσπαθήσουμε να το αξιοποιήσουμε καλύτερα και να πάρουμε το 100% από κάθε παιδί. Θα πρέπει να δώσουμε μήνυμα γενικότερα ότι αφενός θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αφετέρου η προσπάθεια πρέπει να είναι κοινή, να υπάρχει κοινό μέτωπο. Αν είμαστε όλοι μια γροθιά, θεωρώ ότι θα πετύχουμε τον οποιονδήποτε στόχο θα θέσουμε».

Πηγή: «magnesiasports.gr»

Exit mobile version