Αστέρας Μαγούλας: Προς το παρόν… Σταυρινός

Αποφάσεις για το θέμα της τεχνικής ηγεσίας δεν έχουν παρθεί ακόμα στον Αστέρα Μαγούλας, μετά την αποχώρηση του Άλκη Ελευθεριάδη την περασμένη Δευτέρα.

Κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα ληφθούν κιόλας μέχρι το σαββατοκύριακο, συνυπολογίζοντας ότι το βράδυ της Παρασκευής (20.30) θα γίνει η Γενική Συνέλευση στον ‘κυανόλευκο’ σύλλογο.

Έτσι, το πλέον πιθανό είναι η ομάδα της Δυτικής Αττικής να παραταχθεί την ερχόμενη Τετάρτη για το ματς με την Καλαμάτα (εφόσον υπάρξει αγωνιστική δράση) από τον Γιάννη Σταυρινό, που είναι ο γυμναστής και μέχρι πρότινος βοηθός του απερχόμενου τεχνικού. Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι συγκεντρώνει απειροελάχιστες πιθανότητες το ενδεχόμενο να παραμείνει στον πάγκο ως πρώτος προπονητής για το υπόλοιπο της σεζόν.

Κατά τα άλλα, οι διεργασίες σε παρασκηνιακό επίπεδο συνεχίζονται ενόψει της Γενικής Συνέλευσης που θα γίνει στο κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας της Μαγούλας με θέμα την αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου για την ενίσχυσή του. Δεν αποκλείεται, βέβαια, να υπάρξει ακόμα και η παραίτηση του Νίκου Μαυρουλακάκη από την προεδρία.

Exit mobile version