Φρένο στις ορέξεις όλων από τη «FIFA» για τον «Κάρα» – Επιλέγει τον επόμενο τεχνικό της Εθνικής

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη για την ανάληψη προεδρίας από τον «Κάρα» ήταν μία ανάγκη έκφρασης εκατομμυρίων φιλάθλων. Μάλιστα η εισήγηση του «Τίγρη» βρήκε τεράστια απήχηση ωστόσο δεν μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα…

Κι αυτό γιατί ο μέχρι πρότινος διεθνής ποδοσφαιριστής, πέφτει πάνω στον κανονισμό της FIFA, που του απαγορεύει να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση, πριν από το κλείσιμο 30 μηνών από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε σε συλλογικό επίπεδο.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Live Sport», σύμφωνα με το άρθρο 2, παράγραφος 4 του Κανονισμού Ιδιότητας και Μεταγραφών της FIFA, «οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μετά τη λήξη της καριέρας τους θα παραμένουν εγγεγραμμένοι στην ομοσπονδία του τελευταίου σωματείου τους για μία περίοδο 30 μηνών».

Για τον Καραγκούνη λογίζεται το τελευταίο που έδωσε με τη φανέλα της Φούλαμ. Προσθέστε σε αυτό, ότι για να θέσει κάποιος υποψηφιότητα για το ΔΣ της ΕΠΟ, πρέπει να είναι εγγεγραμμένος ως μέλος απλού σωματείου της Ένωσης (πχ. Σωματείου της Α’ Αθήνας).

Επιλέγει τον επόμενο τεχνικό της Εθνικής μας ο «Κάρα»

Με εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτόν που λειτούργησε το καλοκαίρι και έδωσε την Εθνική στον Ρανιέρι, είναι έτοιμη να προχωρήσει πλέον η ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, δίνει στον Γιώργο Καραγκούνη την δυνατότητα να καταρτίσει μια λίστα με υποψήφιους προπονητές και να καταλήξει στον αντικαταστάτη του Ιταλού.

Όπως αναφέρει η «Sportday», μόλις γίνει αυτό ο Καραγκούνης θα επιλέξει απ’ αυτούς έναν και θα τον μεταφέρει στον Σαρρή. Αυτή η εισήγηση θα συζητηθεί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος στη συνέχεια θα φέρει το θέμα στο συμβούλιο όπου και θα οριστικοποιηθεί…

Exit mobile version