Κάμπος: «Πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»

Την ικανοποίηση για την εμφάνιση του Άρη στο φιλικό με τον Απόλλωνα 1926 εξέφρασε ο Βραζιλιάνος τεχνικός των «κίτρινων»

Η εικόνα που έδειξε ο Άρης απέναντι στον Απόλλωνα 1926 αλλά και η νίκη με 1-0 άφησαν ικανοποιημένο τον Πάουλο Κάμπος που φρόντισε να εκφράσει την ικανοποίησή του μετά το τέλος του αγώνα.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών. Έκαναν αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις, πάρα πολύ καλά. Είμαι σίγουρος πως αν ρωτήσουμε οποιονδήποτε παίκτη για την εικόνα της ομάδας, θα πει πως είμαστε καλά και ότι βελτιωνόμαστε συνεχώς. Για μένα ήταν σημαντικό που χρησιμοποίησα όλους τους παίκτες. Δεν κοίταξα το αποτέλεσμα, αλλά την εμφάνιση» επεσήμανε αρχικά ο Κάμπος.

Σχετικά με την απόδοση του Σανιά, ανέφερε: «Προσπάθησε πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο ένας επαγγελματίας παίκτης να μην έχει επίσημα παιχνίδια. Η αυτοσυγκέντρωση, το κίνητρο και η ψυχολογία του, πέφτουν. Η πάσα του στο πέναλτι ήταν εξαιρετική. Ελπίζω πως τον Γενάρη θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση».

Όσο για την χρησιμοποίηση του Ψυχογιού στο κέντρο, σημείωσε: «Είναι στη διαδικασία της προπόνησης μας, να δοκιμάζουμε παίκτες σε διαφορετικές θέσεις, για να είναι έτοιμοι αν και εφόσον χρειαστεί».

Ερωτηθείς για την διαφορά στην απόδοση της ομάδας, απάντησε: «Ολοι οι παίκτες ξεκίνησαν από το μηδέν. Το παιχνίδι ήταν 50%-50%. Στο πρώτο μέρος είχαμε δύο καλές ευκαιρίες, ενώ δεν δώσαμε ευκαιρίες στην Καλαμαριά να σκοράρει. Η ομάδα ήταν καλά οργανωμένη. Το ότι σκοράραμε στην έναρξη της επανάληψης έκανε τη διαφορά και αυτό ήταν το σημαντικό».

Exit mobile version