Βαρούτσικος: «Του είπα να πάει με χίλια!»

Το πρωί της Δευτέρας (24/11) ο Γιώργος Βαρούτσικος μίλησε τόσο για το «χωρισμό» με τον Νίκο Παντέλη όσο και για τη ξαφνική αποχώρηση του Σέραρ Πινάρες, δυο θέματα που απασχόλησαν έντονα την κοινή γνώμη.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ο άλλοτε προπονητή της ομάδας Νίκο Παντέλη και του έδωσε τις ευλογίες του στο νέο βήμα της καριέρας του τελευταίου καθώς ανέλαβε και με τη βούλα το τιμόνι της Καλλιθέας. Επίσης αναφέρθηκε και στο «καυτό» θέμα που προέκυψε με το απρόσμενο διαζύγιο με τον Σέζαρ Πινάρες, επισημαίνοντας ότι από πλευράς διοίκησης έγιναν όλες οι προσπάθειες προκειμένου να του αλλάξουν γνώμη, οι οποίες τελικά έπεσαν στο κενό.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM 89.5»:
Για τον Πινάρες:

«Δυστυχώς το πρόβλημα ήταν με την οικογένειά του, η οποία δεν μπορούσε να προσαρμοστεί. Είναι 23 χρονών, η γυναίκα του 22, χωρίς να ξέρουν καμιά άλλη γλώσσα να συνεννοηθούν και χωρίς να έχουν κάποιον άλλο εδώ. Μετά τον αγώνα με την Λάρισα μου είπε ότι δεν μπορεί να μείνει άλλο στην ομάδα, γιατί η οικογένειά του δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο νέο της περιβάλλον, ούτε να συνεννοηθεί.

Προσπαθήσαμε να τον μεταπείσουμε, να μείνει έστω μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου να βοηθήσει την ομάδα. Μας είπε ότι δεν μπορούσε άλλο, το μυαλό του δεν είναι εδώ. Πριν φύγει υπέγραψε συμφωνητικό, ότι για τα επόμενα δύο χρόνια δεν θα παίξει σε άλλη ομάδα της Ελλάδας. Μας άλλαξε τα πλάνα μιας και ήταν βασικός. Κοιτάμε μπροστά. Συζητάμε και έχουμε επαφές με διάφορους ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως να έχουμε καταλήξει κάπου, για την ενίσχυση της ομάδας μας».

Για την απόφαση του Νίκου Παντέλη να αναλάβει την Καλλιθέα:

«Καταρχήν να πω ότι οι φίλαθλοι θα πρέπει να εμπιστεύονται περισσότερο τις διοικήσεις τους μιας και αυτές γνωρίζουν πολύ περισσότερα πράγματα. Έχει όντως πολύ σοβαρό πρόβλημα. Προσπάθησα να τον στηρίξω ψυχολογικά, όμως ο κ. Παντέλης έπρεπε να φύγει. Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα χθες από τον ίδιο, πριν πει το οριστικό ναι στην Καλλιθέα, να με ρωτήσει την άποψή μου. Του είπα πήγαινε με χίλια, του έδωσα την ευχή μου γιατί ξέρω ότι πρέπει να εργαστεί για να μπορέσει να αντεπεξέλθει. Ξέρω ότι η πραγματικότητα αυτή θα αμφισβητηθεί. Εμείς να κοιτάξουμε την ομάδα μας και να πάμε μπροστά.

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και αν αυτή ωφελεί την ομάδα:

«Γενικά για το ποδόσφαιρο η διακοπή δεν κάνει καλό. Για τον Ολυμπιακό ωφέλησε, ώστε ο νέος μας προπονητής , ο κ. Κούτσης, να μάθει τους παίκτες και να δουλέψει μαζί του. Η αίσθηση μου είναι ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσουν πάλι τα πρωταθλήματα, χωρίς όμως να έχω κάτι απτό».

Για την πρωτοβουλία της ΠΑΕ να ανακαινιστούν οι χώροι του Ορφανοτροφείου:

«Το είχαμε προαποφασίσει, ως διοίκηση και είχαμε πει από την αρχή ότι θα βοηθήσουμε ομάδες ατόμων που έχουν ανάγκη. Κάναμε τα λόγια μας πράξη…».

Πηγή: goalpost.gr

Exit mobile version