«Κρεμάει» τα παπούτσια της η Φοινοκαλιώτη

Πρόωρο τέλος στην ποδοσφαιρική καριέρα της Εμμανουέλας Φινοκαλιώτη η οποία αποφάσισε να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά της παπούτσια σε ηλικία 29 ετών!

Η μέχρι πρότινος παίκτρια της Ανάληψης πήρε την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Έτσι έπειτα από 14 χρόνια παρουσίας στον χώρο του ποδοσφαίρου, ήρθε το τέλος. Η Εμμανουέλα ξεκίνησε την καριέρα της 15 ετών και αγωνίστηκε πρώτη φορά στον Ηρόδοτο. Στην συνέχεια ακολούθησε ο Εργοτέλης για να επιστρέψει στον Ηρόδοτο όπου κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και μετέπειτα φόρεσε ξανά τα «κιτρινόμαυρα».

Στην πορεία λόγω επαγγελματικών λόγων μετακόμισε στην Αθήνα όπου φόρεσε την φανέλα του Πανελευσινιακού. Το κεφάλαιο Εργοτέλης όμως δεν έκλεισε για αυτή μιας και έγινε ξανά «κάτοικος» Μαρτινέγκου. Η καριέρα της έκλεισε στην Ανάληψη όπου πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γ΄Εθνική και την άνοδο στην Β΄Εθνική ενώ παράλληλα πέρυσι αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ με 7 γκολ.

Η δήλωση της μετά την απόφαση της να αποσυρθεί από την ενεργό δράση:

«Αποφάσισα να σταματήσω το ποδόσφαιρο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Ζαφείρη Λατσούδη για την συνεργασία που είχαμε και να ευχηθώ καλή πορεία στην Ανάληψη στην Β΄Εθνική. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρώτο μου προπονητή Νίκο Λάμπρου και τον Βαγγέλη Κουτσάκη, γιατί εκτός από ποδόσφαιρο που έμαθαν να έχω αθλητική παιδεία».

Πηγή: grandsports

Exit mobile version