Ντόπες από Μίτσελ: «Είμαστε ο Ολυμπιακός. Πάμε για τη νίκη» – Τι γίνεται με Μανιάτη

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τη μεγάλη αυριανή μάχη στο «Βιθέντε Καλντερόν», ένα παιχνίδι απέναντι στους πρωταθλητές Ισπανίας που έχει τον χαρακτήρα «τελικού» για την ομάδα του Πειραιά.

Ο Μίτσελ δεν είναι από τους προπονητές που αρέσκονται σε… ομιλίες και τέλος πάντων σε όλα εκείνα τα τρικ που είχαμε συνηθίσει ως δεδομένα περασμένες εποχές του ποδοσφαίρου.

Ο 51χρονος κόουτς του Ολυμπιακού μίλησε στους «ερυθρόλευκους» πριν από την έναρξη της προπόνησης δείχνοντας τη μεγάλη πίστη του για νίκη των Πειραιωτών στο σημαντικό ματς με τους Ισπανούς.

Όπως ο ίδιος είπε βλέπει αυτή την αναμέτρηση στο «Βιθέντε Καλντερόν» ως μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Για τον ίδιο, για την ομάδα του, για την πρόκριση.

«Πιστέψτε στη νίκη. Μπορούμε να κερδίσουμε την Ατλέτικο στην έδρα της και αυτό που θέλω από σας είναι να δώσετε το 100% των δυνατοτήτων σας. Εγώ σας πιστεύω, έχουμε τις ικανότητες να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο. Κερδίσαμε στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη, σας το είχα πει και τότε πριν από το ματς, σας το λέω και τώρα. Μπορούμε να κερδίσουμε» ήταν τα πρώτα λόγια του Μίτσελ, με τον Ισπανό τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να συνεχίζει: «Την προηγούμενη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ παίξαμε ένα επίσης δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με αντίπαλο τη Γιουβέντους. Πήγαμε καλά και κοντράραμε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Το αποτέλεσμα όμως δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά η εικόνα της ομάδας μας, ο τρόπος με τον οποίον αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι ήταν σωστός. Στο παιχνίδι λοιπόν με τη Γιουβέντους δεν πήραμε καλό αποτέλεσμα, αλλά αν είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι στη Μαδρίτη, μπορούμε να πετύχουμε αυτό που δεν κάναμε στο Τορίνο. Είναι ματς πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, όπως είναι και για τον αντίπαλό μας. Αυτό που θέλω από σας είναι να πιστέψετε στη νίκη, όπως πιστεύω εγώ. Πρέπει να τα δώσουμε όλα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Πρέπει να περιμένετε πίεση από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Δεν θα μας χαριστεί κανείς και θέλω να είστε προετοιμασμένοι για τον τρόπο που θα μπει στο παιχνίδι η Ατλέτικο. Θα θελήσουν να μας πιέσουν ψάχνοντας το γρήγορο γκολ. Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο σημαντικό θα είναι να ανταποκριθούμε στην πίεσή τους στα πρώτα είκοσι λεπτά».

Αγωνία για Μανιάτη

Πρόβλημα με τον Γιάννη Μανιάτη προέκυψε στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού στου Ρέντη, καθώς ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας δέχθηκε μια κλωτσιά στον αστράγαλο στη διάρκεια της τακτικής, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την προπόνηση. Ο διεθνής μεσοαμυντικός της ομάδας του Πειραιά είχε έντονο πόνο και ο Μίτσελ είναι αναγκασμένος να περιμένει και τη σημερινή προπόνηση, επί ισπανικού εδάφους, προκειμένου να μάθει αν τελικά μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του Μανιάτη στο μεγάλο αυριανό ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο παίκτης βέβαια από την πλευρά του θα κάνει ό, τι περνά από το χέρι του για να δώσει το «παρών» στη μάχη με τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Exit mobile version