«Θράσος και πάθος»!

Περισσότερο θράσος και λιγότερο άγχος θέλει να δει από τους παίκτες του ο Σίνισα Γκόγκιτς, όπως δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε.

Να δει τους παίκτες του πιο απελευθερωμένους αλλα και δηλώνοντας σίγουρος πως η ομάδα του θα βγάλει την ποιότητα που έχει στο γήπεδο εμφανίστηκε ο προπονητής του Ηρακλή.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Στην αρχική του τοποθέτηση έκανε μία ανάλυση των δύο πρώτων παιχνιδιών που έδωσε η ομάδα στο πρωτάθλημα, ξεκινώντας από την ήττα στην Καβάλα: «Ηθελα να κάνω ανάλυση μετά από τα τέσσερα επίσημα παιχνίδια. Θέλω να ξεκινήσω από την ήττα της Καβάλας. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Ξέραμε τι μας περιμένει.

Κάναμε τρία απίστευτα λάθη και η μπάλα τιμωρεί. Προσπαθήσαμε, μετά το 2-0, όμως η κόκκινη κάρτα από δικό μας λάθος μας έβγαλε εκτός αγώνα. Ηρθε και το τρίτο γκολ. Η ομάδα είχε άγχος για την πρεμιέρα. Ολοι μας έχουν πρωταθλητές από το καλοκαίρι. Αυτό φόρτωσε άγχος στη πλάτη των παικτών. Οι περισσότεροι δεν έχουν παίξει σε μία τόσο μεγάλη ομάδα και πρέπει να μάθουν να παίζουν με άγχος, με πίεση, με το βάρος του πρωταθλητισμού.

Οσο προχωράει το πρωτάθλημα, όλα θα γίνονται και πιο δύσκολα. Εγώ με καθημερινές ομιλίες, ποικιλίες ασκήσεων προσπαθώ να τους βοηθήσω, όσο μπορώ.

Για την νίκη στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου: «Μετά την ήττα και το κακό ξεκίνημα. Είχα περισσότερη πίεση και άγχος. Φάνηκε αυτό παρά το γρήγορο γκολ που πετύχαμε στο παιχνίδι με το Γάζωρο.

Δεν κρατούσαμε μπάλα. Δεν είχαμε κυκλοφορία. Είδα δύο φορές το παιχνίδι. Θέλω να πω όμως πως δεν ήμασταν κακοί. Ηταν μία καθαρή νίκη. Αν είχαμε καθαρό μυαλό θα κερδίζαμε με παραπάνω γκολ. Αυτά όμως είναι κομμάτια του παιχνιδιού που πρέπει να δουλέψουν μόνοι τους οι παίκτες. Εγώ κατάλαβα το πόσο άγχος είχανε.

Γι αυτό δεν του πίεσα, ειδικά στο πρώτο μέρος. Αν είδατε εγώ θέλω η επίθεση να ξεκινάει από την άμυνα. Ο Κηπουρός όμως τις πιο πολλές φορές δεν το έκανε. Επαιζε με βολέ και μακρινές μπαλιές. Τους άφησα όμως. Δεν ήθελα να ρισκάρω με την ψυχολογία τους.

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πιερικό: «Ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι στην Κατερίνη. Ο Πιερικός είναι μία σφιχτή ομάδα με έμπειρο προπονητή. Περιμένω να δω μία ομάδα που θα παίζει με δέκα παίκτες πίσω. Σήμερα δουλέψαμε στην προπόνηση μόνο πάνω σε αυτό. Θέλει υπομονή, πάθος, θράσος και καθαρό μυαλό αυτό το παιχνίδι. Για να ανοίξεις την άμυνα τους.

Το είδαμε και στον Τύρναβο αυτό, δεν σκοράραμε γρήγορα και παραλίγο να το πληρώσουμε. Θέλω να πάρουνε πρωτοβουλίες οι χαφ, να ντριμπλάρουν να πασάρουν. Θράσος από όλους θέλω να δω.

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Μας έδωσε ψυχολογία. Ηταν νίκη ουσίας. Δυστυχώς δεν την εκμεταλλευτήκαμε όπως θα έπρεπε στο παιχνίδι με την Καβάλα».
Σε ερώτηση που του τέθηκε για τους πολλούς παίκτες που έχει χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής: «Δουλέψαμε με όλους τους παίκτες. Είχαμε και στο Μπάνσκο μία πεντάδα σταθερή από το κέντρο και μπροστά. Είχαμε τις απώλειες των

Λίμα, Μπάμπα, του Μπριλάκη και του Παπαστεριανού με τις κόκκινες. Αυτό με ανάγκασε να αλλάξω την ενδεκάδα. Εχω κατασταλάξει σε ένα κορμό 13 παικτών που θα εμπιστευτώ στα περισσότερα παιχνίδια. Όμως όλοι είναι απαραίτητοι. Ολοι πρέπει να είναι έτοιμοι. Πιστεύω σε όλο το υλικό».

Είπε επίσης: «Θέλουμε να έχουμε ηγέτη σε κάθε γραμμή. Περιμένω και τον Τάι περιμένω και τους Γιάρολιμ και τον Ονουάτσι να ανεβάσουν ρυθμό. Είναι παίκτες κλειδιά για τον Ηρακλή».
Για την εικόνα της ομάδας: «Περίμενα να έχουμε καλύτερες εμφανίσεις. Δεν σας το κρύβω. Ειδικά μετά το γρήγορο γκολ με τον Γάζωρο. Είμαι σίγουρος όμως πως με βάση τη δουλειά που κάναμε, θα δει ο κόσμος ωραία μπάλα.

Βέβαια αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Όμως η ομάδα έχει ποιότητα και θα την βγάλει και στο γήπεδο. Ο κάθε παίκτης πρέπει από μόνος του να ετοιμάζει τον εαυτό του. Μιλάμε πολύ στα αποδυτήρια».

Για την απόδοση ορισμένων παικτών: «Ποτέ δεν θα μιλήσω δημόσια για το αν είμαι απογοητευμένους με κάποιους παίκτες. Αυτό θα το μιλήσω με τους ίδιους τους παίκτες».

Κλείνοντας ανέφερε: «Θέλω η ομάδα μου να έχει θράσος και πάθος. Αυτό μας λείπει μέχρι τώρα. Εχουμε περισσότερο άγχος από ότι θράσος. Αυτό θα αλλάξει. Δουλεύουμε πολύ γι’ αυτό και θα αλλάξει. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από νίκη το Σάββατο. Είμαστε ο Ηρακλής και εμείς πρέπει να δίνουμε ρυθμό, εμείς να ελέγχουμε το παιχνίδι».

Πηγή: bluearena.gr

Exit mobile version