Αστέρας Τρίπολης: Έλαμψε 4 φορές στην Κρήτη!

Τρίτωσε το… καλό για τον Αστέρα Τρίπολης!

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη πέρασε σαν… σίφουνας από το «Παγκρήτιο», επικρατώντας του Εργοτέλη 4-1, μπήκε στην προνομιούχο πρώτη πεντάδα που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν και φυσικά έδειξε πως ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αποτελεί παρελθόν.
Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν σχεδόν όλες τις καλές ευκαιρίες που έκαναν σε αντίθεση με τον αντίπαλο τους, που τους ζόρισε αρκετά, αλλά ήταν εξαιρετικά κακά τελειώματα του.

Καθοριστικό κομμάτι του αγώνα ανάμεσα στο 42′ και το 53′, καθώς οι Κρητικοί έφθασαν στο 2-1, αλλά δεν μπόρεσαν να φθάσουν στο γκολ με διαφορά λίγων δευτερολέπτων και στη συνέχεια δέχθηκαν δύο τέρματα σε ένα πεντάλεπτο και κάπου εκεί όλα τελείωσαν.

Η φιλότιμη προσπάθεια των γηπεδούχων δεν ήταν αρκετή ούτε για να μειώσουν. Αντιθέτως, δέχθηκαν και τέταρτο. Ο Μπαράλες από την άσπρη βούλα έκανε το 0-1 στο 22′, με τον Γιαννιώτα να κερδίζει το πέναλτι. Πέντε λεπτά μετά ο Γιοβάνοβιτς έφερε το ματς στα ίσα. Ωστόσο, ένα ξέσπασμα του Αστέρα με Φερνάντες (49′), Γιαννιώτα (53′) έδωσε το πάνω μέχρι στους «γαλαζοκίτρινους», που έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα του Τσέρνι με τον Πάρα στο 89ο λεπτό.

Στην επικίνδυνη ζώνη παραμένει ο Εργοτέλης.

Εργοτέλης (Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Τζανακάκης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης, Μπογκντάνοφ, Γκέντσογλου, Χαντί, Χαλκιαδάκης, Γιουσούφ, Παμλίδης.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίσκι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Λούι, Παντελιάδης, Φερνάντες, Κουρμπέλης, Τιέ Μπι, Μάσα, Γιαννιώτας, Μπαράλες.

Exit mobile version