Εμπόλεμη κατάσταση σε γήπεδο στη Σερβία

Πρωταγωνιστές νέων σοβαρών επεισοδίων έγιναν για μία ακόμα φορά οι οπαδοί της Νόβι Παζάρ στη διάρκεια του αγώνα με την Παρτιζάν Βελιγραδίου για το σερβικό πρωτάθλημα με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων να δέχεται … βομβαρδισμό από αντικείμενα και μία κροτίδα να περνάει ξυστά από το σώμα του.

Οι φίλοι της ομάδας του βοσνιακού τμήματος της Σερβίας ,μεγάλη μερίδα των οποίων έχει εξαιρετικά βεβαρημένο παρελθόν, δημιούργησαν για μία ακόμα φορά μία πολύ θερμή ατμόσφαιρα στο χωρητικότητας 12 χιλιάδων θεατών γήπεδο της πόλης στη διάρκεια του αγώνα με την εκ των αντιπάλων του Αστέρα Τρίπολης στους ομίλους του Europa League.

Με τα πνεύματα λίαν οξυμένα παρά την απουσία οπαδών της Παρτιζάν στους οποίους απαγορεύτηκε το ταξίδι στην πόλη της νοτιανατολικής Σερβίας για τον κίνδυνο επεισοδίων οι οπαδοί της γηπεδούχου στοχοποίησαν τον τεχνικό της Μάρκο Νίκολιτς προς τον οποίο άρχισαν να εκτοξεύουν διάφορα αντικείμενα. Ευτυχώς για τον 45χρονο προπονητή οι «σκοπευτές» οπαδοί δεν κατάφεραν να βρουν στόχο με μία κροτίδα πάντως να περνάει πολύ κοντά από το σώμα του.
Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων μπορεί να στάθηκε τυχερός στη διάρκεια του βομβαρδισμού του αλλά όχι και στο …μέτωπο με τον διαιτητή Βλάντο Γλκόντζοβιτς που τον απέβαλε λίγο πριν από το φινάλε της αναμέτρησης για έντονη διαμαρτυρία.

Exit mobile version