Διγκόζης: Κανείς πάνω από την ομάδα!

Επιβεβαιώθηκε από τον Άγγελο Διγκόζη ότι το θέμα του Κούντσεφ είναι πειθαρχικό

Ο Βούλγαρος πορτιέρο αναμένεται να περάσει από την διοίκηση και κατά πιθανότητα να αποτελέσει παρελθόν. Κατά τα άλλα στην συνέντευξη τύπου ο Μακεδόνας τεχνικός έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη.

Ο Άγγελος Διγκόζης τόνισε: “Ξέραμε ότι το Μαρτίνο είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα με γρήγορους παίκτες. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά . Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μου ήταν καλύτερη όπως τόνισε και ο αντίπαλος προπονητής. Ευτυχήσαμε να βάλουμε 2 γκολ. Επειδή έχουμε πολλά παιχνίδια μέχρι τις 22 του μήνα προσπαθήσαμε να μην χάσουμε δυνάμεις. Όταν έχει απέναντι μια καλή ομάδα είναι δύσκολο να το καταφέρεις αυτό. Το Μαρτίνο είχε 2 καλές ευκαιρίες. Είναι από τις ομάδες που ξεχωρίζει. Είμαστε χαρούμενοι και για το αποτέλεσμα της Νεοκαισάρειας. Με πολύ δουλειά και υπομονή θα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε στο τέλος της χρονιάς. Ο Μλαντένοφ είναι τραυματίας με πρόβλημα στον δικέφαλο. Ο Κούντσεφ είναι αγωνιστικό θέμα και πειθαρχικό. Δεν είναι κανένας πάνω από την ομάδα. Τον έχω στείλει στη διοίκηση. Έχουμε ένα κοινό σκοπό να βγει η ομάδα κατηγορία. Όλοι πρέπει να κάνουνε αυτά που ζητάει ο προπονητής”.

Για το ματς κυπέλλου με την Τσαριτσάνη τόνισε: “Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο που μας ενδιαφέρει. Η ιστορία της ομάδας το απαιτεί να πάρουμε την πρόκριση”. Για την παρουσία του Κουτσόπουλου: “Είναι ένας ποδοσφαιριστής με ποιότητα και εμπειρία. Θέλει ακόμη 2-3 ματς μέχρι να βρει ρυθμό”.

Ζαχαρόπουλος: “Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων. Είναι μια ιστορική ομάδα με βαριά φανέλα. Η νίκη είναι δίκαια. Μπήκαμε ανεξήγητα φοβισμένοι και προηγήθηκαν με ένα καθαρό σκορ. Μοιραία οδηγηθήκαμε στην ήττα. Μπαίνουμε σε κάθε ματς για τη νίκη. Είμαστε ανταγωνιστικοί και νομίζω θα καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία”.

Πηγή: goaltrikala.gr

Exit mobile version