Λυτρωτικό τρίποντο για Λάρισα

Η Λάρισα έδειξε χαρακτήρα καθώς επικράτησε 1-0 του Αιγινιακού στο Αιγίνιο για την 7η αγωνιστική της Football League, ξορκίζοντας έτσι τα… κακά πνεύματα.

Οι «βυσσινί» πανηγύρισαν ένα υπερπολύτιμο διπλό στο «Γιάννης Παραλυκίδης», που τους χάρισε τόσο βαθμολογική ανάσα όσο και ψυχολογική. Ας μην ξεχνάμε ότι τελευταία φορά που η Λάρισα πήρε τους τρεις βαθμούς στο σακούλι της ήταν στις 31/10. Πλεόν απέχουν μόλις τρεις βαθμούς από την κορυφή, που συνεχίζουν και προελαύνουν Ηρακλής, Λαμία και Ζάκυνθος.

Η «βασίλισσα του Κάμπου» τα βρήκε σκούρα στο Αιγίνιο, με τους «κυανόλευκους» να δημιουργούν καλές φάσεις για γκολΣτο 29ο λεπτό της αναμέτρησης ο Θανάσης Πινδώνης με κεφαλιά έγραψε το 0-1, ανοίγοντας λογαριασμό με τα δίχτυα και χαρίζοντας στο τέλος μια τεράστια νίκη… που ήρθε μετά κόπο και βασάνων. Αμφότερες οι ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής πρώτα του Θανάση Μουλόπουλου (85′) και στη συνέχεια του Νίκου Αραμπατζή (88′).

Συνθέσεις των δυο ομάδων:

Αιγινιακός (Στ. Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Ροντρίγκο, Ζούρκος, Πολύζος, Φαμπίνιο, Καζάκης, Πόποβιτς, Κουτσοσπύρος

Λάρισα (Θ. Γράφας): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κουρτεσιώτης, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Σουάνης, Μούτσα, Περίκο, Στεφανίδης

Exit mobile version