Ερμιονίδα: Και τώρα η ΑΕΚ

Το μυαλό όλων στην Ερμιόνη στρέφεται στην προσεχή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Κρανίδι, την ερχόμενη Κυριακή (14/12 OTE TV).

Η νεοφώτιστη Ερμιονίδα συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα, αφού έχει καταφέρει να περάσει από έδρες «ατσάλι», έχοντας πραγματοποιήσει εν μέρη το στόχο της. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση του πίνακα με 11 βαθμούς, δυο βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Άπαντες γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην ασταμάτητη ΑΕΚ, η οποία παρά τις όποιες δυσκολίες έχει συναντήσει, μετράει το απόλυτο νικών και βρίσκεται ακλόνητη στην κορυφή του νοτίου ομίλου. Στην ομάδα της Αργολίδας βλέπουν τον αγώνα της Κυριακής ως γιορτή και παρά την ποδοσφαιρική ποιότητα που χωρίζει τους δυο συλλόγους, θα προσπαθήσουν να βάλουν εκείνοι το φρένο στη ξέφρενη πορεία της «Ένωσης».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρομπέρτο Μπολάνο αποκόμισε δυο «πονοκέφαλους», από το ματς στον Ταύρο απέναντι στο Φωστήρα. Οι Παναγιώτης Συμελίδης και Κώστας Ιασωνίδης αποχώρησαν τραυματίες από την χθεσινή (7/12) συνάντηση, με την κατάσταση τους να επανεκτιμάται μέσα στις επόμενες μέρες.

Exit mobile version