ΑΕΚ: Επίσκεψη των «κιτρινόμαυρων» σε κατάστημα της Puma

Την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τα αγαπημένα του είδωλα θα έχει το φίλαθλο κοινό της ΑΕΚ το απόγευμα της Παρασκευής (12/12 18:00), καθώς τρεις ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» θα δώσουν το «παρών» σε μεγάλο κατάστημα αθλητικής ένδυσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πιο συγκεκριμένα οι Νίκος Γεωργέας, Έλντερ Μπαρμπόσα και Αμπλαγέ Φαγιέ θα βρίσκονται την Παρασκευή στο κατάστημα της PUMA, προκειμένου να συνομιλήσουν με τον κόσμο και να μοιράσουν αυτόγραφα, ενώ από το μενού δεν θα λείπουν και οι… εκπλήξεις που έχουν ετοιμάσει οι «κιτρινόμαυροι» για εκείνους.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Την Παρασκευή 12.12 στις 18:00 οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Νίκος Γεωργέας, Eλντερ Μπαρμπόσα και Αμπλαγέ Φαγιέ θα βρίσκονται στο κατάστημα της PUMA στη Νέα Φιλαδέλφεια, Δεκελείας 120.
Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ, να φωτογραφηθείτε μαζί τους, και φυσικά να πάρετε αυτόγραφα! Αν μάλιστα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας πραγματοποιήσετε μια αγορά οποιασδήποτε αξίας, τότε μπαίνετε αυτόματα στη super κλήρωση:

4 τυχεροί θα κερδίσουν από μία πρόσκληση για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα και ένας τυχερός θα πάρει υπογεγραμμένη τη νέα εμφάνιση της ΑΕΚ!

Σας περιμένουμε!»

Exit mobile version