Ολυμπιακός: Ηρεμία και αισιοδοξία στον Πειραία

Η νίκη επί της Μάλμε και η πρόκριση στους «32» του Europa League γέμισε φτερά τα πόδια των Πειραιώτων, οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν να βαδίζουν στο δρόμο των επιτυχίων, αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου στη Λιβαδειά (13/12).

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη με τη συμμετοχή του στο Europa League και όπως είναι φυσικό επικρατεί ικανοποίηση αλλά ταυτόχρονα και ανακούφιση στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, καθώς η προηγούμενη εβδομάδα ήταν μια μίνι «Οδύσσεια» για του πρωταθλητές Ελλάδας. Η ήττα (2-1) από τον ΠΑΟΚ και η ισοπαλία (2-2) με τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» έγιναν μάθημα στους παίκτες του Μίτσελ και άπαντες ευελπιστούν ότι η νίκη επί της Μάλμε θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ομάδα, τόσο στις εγχώριες όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σήμερα (11/12) μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν οριστικά ποιοι θα βρίσκονται μαζί τους στην κληρωτίδα της ερχόμενης Δεύτερας (15/12) στην Νιόν της Ελβετίας.

Ωστόσο αυτό που προέχει είναι ο αγώνας πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας, το προσεχές Σάββατο (13/12). Η ομάδα θα προετοιμαστεί κατάλληλα προκειμένου να πάρει το τρίποντο και να καλύψει τη διαφορά της από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Exit mobile version