Η Μπαρτσελόνα «τίμησε» με αφιέρωμα τον Ιμπραΐμοβιτς (video)

Η επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο «Καμπ Νου» αυτή τη φορά ως αντίπαλος ήταν ένα από τα σημαντικότερα αν όχι το κορυφαίο γεγονός στη χθεσινή μεγάλη αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν στο φινάλε των ομίλων του Champions League.

Ο Σουηδός διεθνής επιθετικός και ηγέτης της πρωταθλήτριας Γαλλίας που φόρεσε για μία σεζόν (2009-2010) τη φανέλα των «μπλαουγκράνα πριν μετακομίσει αρχικά ως δανεικός και στη συνέχεια με κανονική μεταγραφή στο Μιλάνο και τη Μίλαν και από εκεί στο Παρίσι και την Παρί το 2012.

Με το χθεσινό 3-1 της Μπάρτσα επί των Παριζιάνων ο απολογισμός για τον κορυφαίο Σκανδιναβό ποδοσφαιριστή την τελευταία 15ετία στις αναμετρήσεις με την πρώην ομάδα του από τότε που την εγκατέλειψε είναι από τρεις ήττες και ισοπαλίες καθώς και τρία δικά του γκολ.

Για μία ακόμα φορά η ομάδα της φανέλα της οποίας φορούσε απέτυχε να νικήσει την Μπαρτσελόνα αν και ο ίδιος έκανε το …καθήκον του ( αυτή τη φορά ανοίγοντας για την Παρί το σκορ αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό να αποτρέψει την ήττα για την ομάδα του Λοράν Μπλαν).

Με τους Καταλανούς να αναγνωρίζουν την αξία του ηγέτη και σκόρερ των Γάλλων ανεβάζοντας στο επίσημο τους κανάλι στο Youtube ένα βίντεο με τα πέντε κατά την ετυμηγορία τους κορυφαία γκολ του με την φανέλα της δικής τους ομάδας.
Ανάμεσα τους τόσο το πλασέ με το αριστερό πάνω στην κίνηση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτη, το φάουλ οβίδα με την Σαραγόσα και το καταπληκτικό πλασέ κόντρα στην Χερέθ.

Ακολουθήστε το Dokari.gr και στο Twitter

Exit mobile version