Βοσνιάδης: «Θα δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν έκρυψε τη χαρά του για τον «επαναπατρισμό» του στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης προς τους φιλάθλους.

Ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει από εδώ και πέρα τα ηνία του Απόλλωνα Σμύρνης και φρόντισε να επισημάνει εξ’ αρχής τους στόχους για την τρέχουσα σεζόν. Στο μεταξύ, αύριο Σάββατο (13/12) θα κοουτσάρει για πρώτη φορά τους «κυανόλευκους» στην αυριανή προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΑΟ Χανιά στη Ριζούπολη (14/12 18:00 OTE TV).

Αναλυτικά οι πρώτες του δηλώσεις:

«Με χαρά επιστρέφω στον Απόλλωνα, μια ομάδα με την οποία έχω δεθεί καθώς πριν από δύο χρόνια κατορθώσαμε να πετύχουμε την άνοδο. Αισιοδοξώ ότι μπορούμε να πετύχουμε την είσοδο της ομάδας στα play-off. Αν τα καταφέρουμε στη συνέχεια θα μπορούμε να μιλάμε για ένα άλλο πρωτάθλημα. Έχω εξαιρετικές αναμνήσεις από τη Ριζούπολη και τον κόσμο του Απόλλωνα. Θα είναι μεγάλη χαρά μου να δω τη συσπείρωση των φιλάθλων γύρω από την ομάδα.

Το βέβαιο είναι ότι θα δουλέψω με όλες τις δυνάμεις μου και με διάθεση για έντιμη και καθαρή συνεργασία. Δεν χρειάζονται πολλά και μεγάλα λόγια. Ακολουθούν δύο δύσκολοι και σημαντικοί αγώνες και πλέον δουλεύουμε για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Exit mobile version