«Εξάσφαιρη» και με… ανατροπή η Σπάρτη!

Οι Λάκωνες “καθάρισαν” μέσα στο πρώστο ημίχρονο την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Λογγάστρας, με το τελικό 6-1 να δείχνει πως η ομάδα βρίσκεται σε… τρελή φόρμα

Η Σπάρτη πετάει… φλόγες και παίζοντας για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα “μαγική” μπάλα, ισοπέδωσε τον ΑΟ Λογγάστρας εκτός έδρας με 6-1 και βρίσκεται στη δεύτερη θέση μαζί με τον Ολυμπιακό Γυθείου έχοντας 22 βαθμούς. Οι Λάκωνες μπορεί να βρέθηκαν μόλις στο πρώτο λεπτό πίσω στο σκορ, όμως δεν πτοήθηκαν ισοφαρίζοντας άμεσα και στη συνέχεια με ανεβάζοντας την απόδοση τους, πήραν κεφάλι στο σκορ με το ημίχρονο να τελειώνει 4-1!

Στην επανάληψη οι παίκτες του Κατσίχτη συνέχισαν με…. κέφια και μόλις στο 46′ ο Τσούκλης διαμόρφωσε το 5-1 με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνει ο Γκολέμης στο 80′. Το μόνο αρνητικό για την ομάδα της Σπάρτης, ήταν η αποβολή του Χαλίλι με απευθείας κόκκινη στο 62′. Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι της Κυριακής (21-12) κόντρα στον Απόλλων Ξηροκαμπίου και ενδέχεται να απουσιάσει και από το μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής κόντρα στον Μολαϊκό.

Δείτε την εξέλιξη του αγώνα:

Σέντρα στο γήπεδο της Λογγάστρας

Το σκορ άνοιξε μόλις στο πρώτο λεπτό ο Νικόλαρος ενώ στο δέκατο λεπτό ισοφάρισε ο Χοτζάϊ με κεφαλιά.

Η Σπάρτη πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Χαλίλι στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 30ο λεπτό ο Σεμερτζίδης έκανε τρία τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους ενώ επτά λεπτά αργότερα (37ο λεπτό) ο Κορώνης διαμόρφωσε το 1-4.

Μάλιστα ο Σεμερτζίδης είχε μία καπληκτική εκτάλεση φάουλ αλλά η μπάλα “βρήκε” στη δοκό.

Ημίχρονο στον αγώνα με την Σπάρτη να μοιάζει ασταμάτητη.

Αρχίζει το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα…

Το 1-5 έκανε ο Τσούκλης στο 46ο λεπτό. Εν τω μεταξύ σε μία διεκδίκηση της μπάλας, τραυματίστηκαν και έγιναν αλλαγή οι Χοτζάϊ και Τσάκωνας.

Η Σπάρτη θα μείνει με 10 παίκτες από το 62ο λεπτό, με τον Χαλίλι να παίρνει απευθείας κόκκινη κάρτα έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα σε παίκτη της Λογγάστρας. O Χαλίλι ίσως χάσει το παιχνίδι απέναντι στον Μολαϊκό.

Γκοοοοοοοοοοοοολ για την Σπάρτη! 6-1 με τον Γκολέμη να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του στο 80ο λεπτό.

Τέλος του αγώνα! Η Σπάρτη θα φύγει πολύ εύκολα με το “διπλό”, με το 6-1 να δείχνει πως η ομάδα του Κατσίχτη βρίσκει και πάλι τα πατήμα της και ανεβάζει στροφές μέρα με τη μέρα.

Οι ενδεκάδες των ομάδων

Α.Ο. Λογγάστρας: Παπαμάρκου, Δεναξάς Μ., Ασλανίδης, Λυμπέρης, Κυριακόπουλος, Τσιλιβίτας, Πατσουράκος, Ζαχαράκης, Νικόλαρος, Κεχαγιάς, Τσάκωνας.

Α.Ε. Σπάρτη: Γαρόζης, Πρασσάς, Γκίτζιας, Πετρόπουλος, Κόπελας, Χοτζάϊ, Σπηλιωτόπουλος, Σεμερτζίδης, Κορώνης, Τσούκλης, Χαλίλι.

Exit mobile version