Ο Μπριλάκης και… οι άλλοι

Ο Γιώργος Παρασκευαΐδης έγινε ο τέταρτος παρτενέρ του έμπειρου κεντρικού αμυντικού στο φετινό πρωτάθλημα, για λογαριασμό του Πανσερραϊκού.

Μπορεί ο 31χρονος στόπερ να είναι βασικός στα «λιοντάρια», δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους παίκτες που καλούνται να αγωνιστούν δίπλα του σε κάθε ματς στη Football League. Ο Πανσερραϊκός έχει δείξει να ανεβάζει… στροφές στα τελευταία παιχνίδια και πήρε την τελευταία του νίκη με το γκολ του Παρασκευαΐδη κόντρα στην Καλλιθέα.

Ο τελευταίος, ήταν ο τέταρτος παίκτης που αγωνίστηκε στο πλευρό του Μπριλάκη φέτος. Η αρχή είχε γίνει με τον Καρακώστα, ο οποίος όμως έφυγε τον Ιανουάριο και τη θέση είχε πάρει ο Καρασαλίδης πριν τραυματιστεί σοβαρά. Σε κάποια ματς αγωνίστηκε ως δεύτερος στόπερ ο Σιάκκας, ενώ ο Παρασκευαΐδης φαίνεται να «δένει» τώρα, καλύτερα, με τον Μπριλάκη.

Στον Πανσερραϊκό πάντως μικρή σημασία δίνουν σε αυτά τα στοιχεία και προετοιμάζονται για τον αγώνα με τη Δόξα στη Δράμα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου υπολογίζει ξανά στον Δαμιανό Τριανταφύλλου και τον Γιώργο Σιάκκα, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Αλεξάνταρ Σίμιτς. Εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος Τοντόροφ.

Exit mobile version