Την «πάτησε» και από τον Τύρναβο ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Τύρναβος, έκανε την ευχάριστη έκπληξη της 8ης αγωνιστικής, καθώς νίκησε 3-2 τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΕΑΚ, φεύγοντας με τρεις πολύτιμους βαθμούς στις αποσκευές του.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο 21ο λεπτό βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, χάρη στην κεφαλιά που σημείωσε ο Φώτης Κισκαμπάνης. Οι Βολιώτες άκρως μουδιασμένοι από τη ψυχρολουσία του πρώτου τέρματος, δέχθηκαν και δεύτερο στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 59′ με τον Γεωργίου.

Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» προς στιγμήν κατάφερναν να μειώσουν σε 2-1, με κοντινή προβολή του Μακρυδημήτρη (64′) αλλά ο Ότα στο 80′ έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Κασμερίδη, κάνοντας το 1-3. Το μόνο που πέτυχαν οι παίκτες του Γιώργου Κούτση ήταν να μειώσουν σε 2-3, αλλά ο χρόνος που είχαν στη διάθεση τους δεν τους επέτρεπε να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο, γνωρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη ήττα και μάλιστα από μια ομάδα που μέχρι πρότινος βρισκόταν στην ουρά του βαθμολογικού πίνακος.

Οκτώ λεπτά μετά (88′) ο Κούτσι με κεφαλιά μείωσε ξανά για τους γηπεδούχους, αλλά τελικά στον χρόνο που ακολούθησε δεν άλλαξε κάτι με τον Τύρναβο να πανηγυρίζει μία πολύ σημαντική νίκη.

Ολυμπιακός Βόλου (Γ. Κούτσης): Κασμερίδης, Ζέρης, Μαργαρίτης, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Ρόκας, Μακρυδημήτρης, Μαρτίνεθ, Νικολιάς, Μέζα, Διαμαντόπουλος

Τύρναβος (Α. Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος, Πεχλιβανόπουλος, Κισκαμπάνης, Σαμαράς, Ντατίδης, Γεωργίου, Καραμανλής, Ζυγκερίδης, Σολφερίνο, Μιλουτίνοβιτς

Exit mobile version