Παναχαϊκή… για φίλημα!

Σε τροχιά ανόδου βρίσκεται η Παναχαϊκη, η οποία νίκησε εύκολα 2-0 την Καλλιθέα και πλέον την χωρίζει μόλις ένας βαθμός από την κορυφή.

Οι Αχαιοί εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το στραβοπάτημα της ΑΕΚ στο Κρανίδι. Το σημερινό τρίποντο των «ροσονέρι» σε συνδυασμό με τη λευκή ισοπαλία (0-0) της «Ένωσης», έφεραν τους Πατρινούς σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση, δίνοντας αν μη τι άλλο νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Απεναντίας, οι «κυανόλευκοι» δεν μπόρεσαν γεύτηκαν ακόμα μια πικρία την τρέχουσα χρονιά, καθώς δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πάρουν το πρώτου τους τρίποντο.

Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού παρουσιάστηκαν απόλυτα συγκεντρωμένοι και ήταν το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης. Χάρη στα δυο τέρματα του Μαρουκάκη, στο 11ο και στο 36ο λεπτό, οι «κοκκινόμαυροι« πανηγύρισαν μια πολύτιμη νίκη, ενόψει του Μαραθωνίου της Football League. Το μοναδικό πλήγμα για τους γηπεδούχους ήταν ο τραυματισμός του Ντα Κόστα, που όμως δεν κίστισε στο σύλλογο. Η κατάσταση του δεν συντρέχει σοβαρό λόγο ανησυχίας.

Συνθέσεις των δυο ομάδων:

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Τσώνης, Ασίγκμπα, Άλα, Στεργίδης (80′ Χούσα), Μαρουκάκης, Ντα Κόστα (7′ Αναστασόπουλος, 59′ Πλέγας), Μπαλού, Γκαντιάγκα, Πατινιώτης, Χαρτσιάς

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Λυμπερόπουλος, Λεβέντης, Παγώνης, Μπριλάκης, Πίκολο, Μασάδο, Ρουσάκης, Μπέλης, Νικολάου (38′ Ρόχας), Πιτάρας (46′ Τσίπρας), Μιχαλόπουλος

Exit mobile version