Έσπασε το ρόδι η Καστοριά

Οι «γουναράδες» πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα φτάνοντας του 5 βαθμούς με τους γηπεδούχους να μένουν στους 10

Με το «καλημέρα» πήραν προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι καθώς μόλις στο 2′ ο Ντάμτζι έβαλε μπροστά στο σκορ την Καστοριά. Στη συνέχεια και μέχρι το τελευταίο 10λεπτο το ματς δεν είχε να προσφέρει κάτι στους φιλάθλους που επέλεξαν να το παρακολουθήσουν από κοντά. Η απάντηση του Ηρακλή Αμπελοκήπων λοιπόν ήρθε στο 80′ με τον Κουρδάκη να εκτελεί πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Όμως οι παίκτες του Σαββίδη πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 89′ με τον Γεωργιάδη και στις καθυστερήσεις ο Παπαδόπουλος διαμόρφωσε το 3-1. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι σε τρεις περιπτώσεις καθώς «σημάδεψαν» τα δοκάρια οι Κουρδάκης στο 18′, Χιονίδης στο 85′ και Μετάι στο 90’+6′.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Απ. Κομπόλιας): Ζιάκας, Γιώγος, Γκιαούρης (69′ Παπαϊωάννου), Κραγιόπουλος (77′ Μετάι), Κουρδάκης, Χαψάς, Νικολίτσας (52′ Καρατζάογλου), Σαράφογλου, Χιονίδης, Σαπιασβίλι, Μαυρίδης.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Γ. Σαββίδης): Κοκκινίδης, Χριστοφορίδης, Τσόπρας, Παπαδόπουλος Δ., Μπαϊρακτάρης, Μηλιάτης, Σπανός, Κεφαλάς (49′ Παπαδόπουλος Ι.), Γανόλης, Σαπανίδης (75′ Γεωργιάδης), Ντάμτζι (83′ Φράγκος).

Exit mobile version