Νίκη με ανατροπή για την Αναγέννηση Άρτας

Αν και δυσκολεύτηκε η Αναγέννησης Άρτας ήταν η ομάδα που πανηγύρισε στο τέλος το τρίποντο, επικρατώντας 2-1 του Ρήγα Φεραίου.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν απόλυτα ισορροπημένο, όπου αμφότεροι προσέφεραν καλό θέαμα. Οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν ο Σιδέρης επιχείρησε το σουτ αλλά η μπάλα αντί για δίχτυα βρήκε το δοκάρι τους Κεφαλα. Ο νόμος του ποδοσφαίρου, όταν δεν βάζεις γκολ το δέχεσαι, επιβεβαιώθηκε με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ, χάρη στην κοντινή προβολή του Κρεββατά. Ωστόσο η απάντηση ήταν άμεσα από πλευράς Αναγέννησης, με τον Μάρκο να ισοφαρίζει σε 1-1, δέκα λεπτά πριν οι δυο τους πάνε στα αποδυτήρια με τον Ρήγα να ολοκληρώνει το πρώτο μισό με παίκτη λιγότερο, ύστερα από την αποβολή του Κεμάλι. Το τελικό 2-1 για τους Αρτινούς, διαμόρφωσε ο Χρηστογιάννης, σφραγίζοντας τη νίκη.

Συνθέσεις:

Αναγέννηση Άρτας (Ηλίας Μαγκάκης): Μπαντής, Ηλίας, Παπαβασιλείου (65΄ Τάσσος), Χρηστογιάννης, Παπαρούνης, Μάρκος, Γούλας, Νικοπολίδης, Σιδηρόπουλος, Γεωργίου (95΄ Μαγκάκης), Σιδέρης (91΄ Νικολαΐδης)

Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Μαλάκος (66΄ Τσίπι), Κεμάλι, Μπίκας (69΄ Ζατσάι), Ζενούνι (78΄ Μιχολίτσας), Κρεββατάς

Exit mobile version