Άσχημη γκέλα για Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας γνώρισε μια απρόσμενη εκτός έδρα ήττα (2-0) από τον Οπούντιο Μαρτίνου, δίνοντας νέο ενδιαφέρον όσον αφορά τα πρωτεία του δευτέρου ομίλου που ισοδυναμούν με άνοδο στη Football League.

Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν τη νίκη προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή και να πάνε με αέρα στο προσεχές ντέρμπι με τα Τρίκαλα την ερχόμενη Τετάρτη (17/11), ωστόσο το παραπάνω σενάριο δεν επιβεβαιώθηκε αφού το συγκρότημα του Οπούντιου έπαιξε ανταγωνιστικά, πετυχαίνοντας μια δίκαιη και καθαρή νίκη.

Το σκορ για τους «πράσινους» άνοιξε μόλις στο 9ο λεπτό ο Καπός, με δυνατό πλασέ, δίνοντας την ευκαιρία στους 400 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και την ώρα που ο Αχιλλέας πίεζε για την ισοφάριση, ο Νικολόπουλος ήταν εκεί για να κλειδώσει τη νίκη, σημειώνοντας το τελικό 2-0.

Συνθέσεις:

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Τσίμας, Κουτσούμπας, Μπαρκώσης, Σπυριδάκης, Τσέλος, Γκριτζάπης, Νικολόπουλος, Κλωτσοτήρας (77΄ Μιμιγιάννης), Καπός (86΄ Πατσαρούχας), Καντού (68΄ Στυλιανός), Πέππας

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Αποστόλης Στύλος): Σακελλαρίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης (49΄Ραπτόπουλος), Δημητρίου, Τασίδης, Κοτσιαρίδης (65΄ Ηλιάδης), Παυλίδης, Καραγκούνης, Γασπαράτος (74΄ Παναγιωτίδης), Νάκας, Μακράκης

Exit mobile version