Κόντρα στις κακοδαιμονίες η ΑΕΚ

Το απόγευμα της Τετάρτης η ΑΕΚ υποδέχεται τον Φωστήρα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θέλει πάση θυσία να πάρει το τρίποντο προκειμένου να διώξει τα σύννεφα που δημιουργήθηκαν μετά την πρώτη γκέλα στο Κρανίδι (17/12 18:00 OTE TV).

Ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε το σύνθημα της νίκης στους «κιτρινόμαυρους» για τη σημερινή αναμέτρηση με το Φωστήρα στο ΟΑΚΑ. Η αλήθεια είναι ότι δεν προβλημάτισε μόνο η αστοχία αλλά κυρίως η νωχελικότητα που έδειξαν οι παίκτης της «Ένωσης» κόντρα στην Ερμιονίδα. Για αυτό άπαντες θέλουν να αλλάξουν την εικόνα που δημιούργησαν στον κόσμο της ΑΕΚ, επιστρέφοντας στις επιτυχίες και στις νίκες.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, εκτός αποστολής για τον «Κολοσσό» έμειναν οι Μιχάλης Μπακάκης, Νίκος Γεωργέας, Ντακόλ και φυσικά ο Άρης Σοϊλέδης. Παράλληλα νοκ άουτ τέθηκε και Έλντερ Μπαρμπόσα που υπέστη κάκωση έσω πλαγίου και δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, υπάρχει χαρά για το ότι ο «Φονέας» θα αναμετρηθεί με μια τόσο ιστορική ομάδα αλλά παρ’ όλα αυτά γνωρίζουν το βουνό που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Φυσικά δεν θα παραδώσουν εύκολα τα όπλα, θέλοντας να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Υπενθυμίζουμε ότι ο Κριστόφ Βαζέχα θα ανακοινώσει τους εκλεκτούς το πρωί της Τετάρτης. Δεδομένες είναι οι απουσίες των Θωμάς Μπαστάνη και Καλίν Ιβάνοφ, αντίθετα με τον Κωνσταντίνο Τεγούση ο οποίος αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών». Ο νεαρός άσος της ομάδας του Ταύρου επιστρέφει στην δράση αφού εξέτισε τη ποινή της μιας αγωνιστικής.

Exit mobile version