Λαμία: «Χαρακίρι» στις καθυστερήσεις

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων «πάγωσε» το ΔΑΚ Λαμίας ο Τύρναβος, αποσπώντας «χρυσή» ισοπαλία από τους πρωτοπόρους Λαμιώτες.

Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε αγκαλιάσει τη νίκη μέχρι και το 94ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 95 όμως ο Τύρναβος «χτύπησε». Αυτή η ισοπαλία είναι η πρώτη στο πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ.

Η Λαμία ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με κεφαλιά-ψαράκι του συνήθους υπόπτου Γκούρμα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειλήθηκε από την ομάδα του Τυρνάβου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της Λαμίας θέλησαν να κάνουν συντήρηση δυνάμεων. Ο Τύρναβος απείλησε με τον Ντατίδη στο 51ο λεπτό και τον Ιβανίδη στο 82ο λεπτό. Τελικά οι γηπεδούχοι πλήρωσαν το συντηρητικό τους παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Γεωργίου με προβολή ύστερα από σέντρα του Σαμαρά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Οι ενδεκάδες:

Για την ομάδα της Λαμίας: Blazic,Αρκούδας,Τσαμούρης,Leandro,Ρεπετσάς,Kamara,Φατιόν,Μουμίν,Βασιλόγιαννης,Νεόφυτος,Γκούρμα

Για την ομάδα του Τυρνάβου: Πρίφτη,Κεσκαμπάνης,Πεχλιβανόπουλος,Γεωργίου,Ζυγκερίδης,Ντατίδης,Σαμαράς,Damian, Milutinovic,Παληγεώργος,Ιβανίδης

Exit mobile version