Κόλτσης: «Ο 4ος κατεύθυνε τον διαιτητή»

Ο Γιώργος Κόλτσης υποστήριξε ότι οι διαιτητικές αποφάσεις του ρέφερι, Γιάννη Μουρτζάκη στο χθεσινό (17/12) ματς με τον Τύρναβο αφαίρεσαν δυο βαθμούς από τη Λαμία.

Ο άμεσος συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος δεν συνηθίζει να παρευρίσκεται στη συνέντευξη Τύπου, δήλωσε μετά το τέλος του ματς ότι ο 4ος βοηθός, Παναγιώτης Συμεωνίδης από την Πιερία κατεύθυνε τον διαιτητή από το νομό Ηρακλείου με αποτέλεσμα να έρθει το 1-1.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου:

«Μας στεναχωρεί με τον τρόπο που ήρθε το αποτέλεσμα. Δεν ήμασταν καλοί. Μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα στα πόδια μας αλλά δεν το κάναμε, με αποτέλεσμα να δεχτούμε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις και να χάσουμε δύο πολύτιμους βαθμούς. Συγχαρητήρια στον Τύρναβο για το θετικό αποτέλεσμα και καλή συνέχεια. Εμείς ξεχνάμε ότι έγινε σήμερα και το μυαλό μας είναι πλέον στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ηρακλή.

Πέρα από το ματς θέλω να πω κάτι που είδα για πρώτη φορά σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Είδα έναν διαιτητή να κρατάει τη σφυρίχτρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι έναν 4ο διαιτητή, ουσιαστικά να κατευθύνει με τις υποδείξεις του τις αποφάσεις του πρώτου!».

Exit mobile version