Μπάγερν Μονάχου: «Μεγαλώνει» το Allianz Arena

Την χωρητικότητα της έδρας τους κατά 4.000 θέσεις θα αυξήσουν οι Βαυαροί κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής της Bundesliga

Μπορεί παίκτες και τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου να μην έχουν φορτωμένο πρόγραμμα τον χειμώνα, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης διακοπής της Bundesliga αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το Allianz Arena θα κλείσει τις πόρτες του. Αντιθέτως, η επιβλητική έδρα των Βαυαρών θα θυμίζει εργοτάξιο εκείνες τις ημέρες καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας φροντίζουν εκτός από τον σύλλογο να… μεγαλώνουν και το γήπεδο.

Συγκεκριμένα, στα πλάνα των Βαυαρών είναι η αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου τους κατά 4.000 θέσεις, αναφορικά με τα δεδομένα του γερμανικού πρωταθλήματος, ξεπερνώντας τις 75.000 (75.168 συγκεκριμένα). Έτσι, πλέον θα μπορούν ακόμη περισσότεροι στη συνέχεια να δουν από κοντά τις… παραστάσεις των παικτών του Γκουαρντίολα που οδεύουν ολοταχώς για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος. Όσο για το Champions League, εκεί τα μεγέθη είναι διαφορετικά καθώς η επιτρεπόμενη χωρητικότητα είναι ελαφρώς μικρότερη και μετά την προαναφερθείσα αύξηση θα φτάσει τις 69.344 θέσεις.

Exit mobile version