Σταυρογιάννης: «Επίθεση συμφερόντων»

Ο πόλεμος μεταξύ του δήμου Λαμιέων και της ποδοσφαιρικής Λαμίας συνεχίζεται…

Ο δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης έδωσε τι δική του απάντηση σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου των «κυανόλευκων», Πανουργιά Παπαϊωάννου. Μεταξύ άλλων έκανε λόγο για ενορχηστρωμένη επίθεση, ενώ επεσήμανε ότι ο μοναδικός στόχος της δημοτικής αρχής είναι να θωρακίσει τα συμφέροντα των δημοτών της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σταυρογιάννης: «Ούτε το επίπεδο μας, ούτε ο θεσμικός μας ρόλος μας επιτρέπει να απαντήσουμε στον κ. Παπαϊωάννου. Για τις κατηγορίες και το ύφος του, αρμόδιοι να τον κρίνουν είναι οι φίλαθλοι, οι δημότες και ίσως κάποιοι πιο εξειδικευμένοι σε τέτοιες περιπτώσεις.

Είναι αυτονόητο καθήκον κάθε Δημοτικής αρχής να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών. Εμείς δεν κάναμε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από το να προχωρήσουμε στην νόμιμη παραχώρηση του ΔΑΚ Λαμίας στην ομάδα μας.

Εδώ και ένα μήνα αναθέσαμε σε δικηγόρο να συντάξει, σε συνεργασία με το δικηγόρο της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964, το προσχέδιο της νόμιμης παραχώρησης.

Αντ’ αυτού ο κ. Παπαϊωάννου επέλεξε να ξεκινήσει μια πολεμική κατά της Δημοτικής αρχής με πολιτικές, και όχι μόνο, αναφορές, κατηγορώντας την για πράγματα που απέχουν πολύ από την αλήθεια.
Αλήθεια που αποδεικνύεται περίτρανα από τα παραχωρητήρια χρήσης του ΔΑΚ Λαμίας, αλλά και από την εγγραφή στον προϋπολογισμό του 2015 ποσού 100.000 ευρώ για την κατασκευή στεγάστρου, 45.000 ευρώ για τους κοινόχρηστους χώρους, 12.600 ευρώ για συμπληρωματικές εργασίες και 18.500 ευρώ για συντήρηση χλοοτάπητα.

Οι συγκεκριμένες αναφορές του προέδρου της ΠΑΕ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή εντάσσονται σε μια ενορχηστρωμένη επίθεση μεγάλων συμφερόντων, αλλά και κάποιων «ημέτερων» που, βλέποντας τις ημέρες της παντοδυναμίας τους να τελειώνουν, συμμαχούν και συντάσσονται μ’ αυτούς που απ’ το παρασκήνιο κυβερνούν και έχουν δέσει πισθάγκωνα τη χώρα.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και για την αποκάλυψη της πολιτικής σκοπιμότητας, με αφορμή ανάξιο λόγου θέμα».

Από την πλευρά τους, φίλοι της Λαμίας προτίθονται να παρευρεθούν στην προγραμματισμένη για την Παρασκευή (19/12) έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων και να ζητήσουν να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε η ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται στη φυσική της έδρα. Σχετικές ανακοινώσεις εξέδωσαν η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων της ομάδας και οι «BLUE ROUMMELS – ATHENS CLUB».

Exit mobile version