Νίκη για τον Δωτιέα Αγιάς

Την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Δωτιέας Αγιάς που επικράτησε με 1-0 του Βατανιακού.

Καλά Χριστούγεννα θα κάνουν στην Αγιά καθώς το σύνολο του Σωτήρη Αντωνίου επικράτησε με σκορ 1-0 του Βατανιακού, και σε συνδυασμό με τις τελευταίες καλές εμφανίσεις που έχει κάνει, η ομάδα δείχνει να βρίσκει τον καλό της εαυτό και να απομακρύνεται από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι καθ΄όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και στο πρώτο 20λεπτο έχασε δύο καλές ευκαιρίες να πάρει το προβάδισμα με πρωταγωνιστές τους Ντακούλα και Τσατσαλίδη. Στο 28ο λεπτό ο Τσατσαλίδης από καλή θέση δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 40ό λεπτό ο Δωτιέας διαμαρτυρήθηκε πως η μπάλα πέρασε την γραμμή σε μια λάθος αντίδραση του Τζήμα αλλά οι διαιτητές συνέχισαν το παιχνίδι να υποδείξουν κάτι. Στο 45ο λεπτό ο Δωτιέας άνοιξε το σκορ. Ο Πετρουζέλης εκτέλεσε το κόρνερ και ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα έκανε με κεφαλιά το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι «Αγιώτες» έλεγξαν πλήρως τον ρυθμό αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο γκολ για να «καθαρίσουν» την αναμέτρηση. Στην πιο αξιοσημείωτη φάση του ημιχρόνου, ο Τσιρογιἀννης με εκτέλεση φάουλ στο 87ο λεπτό έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο άουτ.

Exit mobile version