Αλωσε την… Καβάλα ο Εθνικός Γαζώρου

Τρίτη νίκη για τον Εθνικό Γαζώρου στον Βόρειο Ομιλο της Football League και μάλιστα μέσα στην έδρα της Καβάλας, της οποίας επικράτησε με 2-1.

Η ομάδα των Σερρών προηγήθηκε στο 33ο λεπτό με τον Σκέριαντς, ενώ στο 85′ χτύπησε ο Ναστέφσκι γράφοντας το τελικό 2-1. Είχε ισοφαρίσει η Καβάλα με τον Καπνίδη, ενώ ο Εθνικός έμεινε με δέκα παίκτες στο 65′ λόγω αποβολής του Κοσμίδη.

Αναλυτικά η περιγραφή, όπως αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Γαζώρου:

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις κύλησαν τα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου. Στο 24΄ ένα κερδισμένο κόρνερ για τον Εθνικό, εκτελέστηκε , όμως μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Η Καβάλα μέχρι το 30΄ δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Μέλκα. Στο 33΄ μετά από λάθος του Κονατέ, ο Σκέριαντς του έκλεψε την μπάλα και αφού διένυσε 40 περίπου μέτρα βρέθηκε τετ α τετ με τον Γιαννίκογλου, και με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΕΘΝΙΚΟ κάνοντας το 0-1. Η απάντηση όμως ήρθε γρήγορα από τους Καβαλιώτες καθώς στο 34΄ μετά από σέντρα του Παπαργυρίου, ο Καπνίδης με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, διαμορφώνοντας και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο Μέλκας αποκρούει σέντρα του Καπνίδη και αποφεύγει τον κίνδυνο. Στο 65΄ ο ΕΘΝΙΚΟΣ μένει με 10 παίκτες μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κοσμίδη. Στο 70΄ ο Ναστέφσκι εκτελεί ένα μακρινό φάουλ και η μπάλα φεύγει άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό στο 75΄. Ο Σκέριαντς, βλέποντας τον Γιαννίκογλου εκτός θέσης, προσπάθησε να τον κρεμάσει με σουτ από την σέντρα, αλλά η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας της Καβάλας. Στο 85΄ ο ΕΘΝΙΚΟΣ μπήκε και πάλι μπροστά στο σκόρ με πλασέ του Ναστέφσκι και διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Στο 89΄ ο Μέλκας αποκρούει κεφαλιά του Ντομί μέσα από την μικρή περιοχή και δεν δίνει την ευκαιρία στην Καβάλα να ισοφαρίσει.

Το σφύριγμα της λήξης του αγώνα βρήκε τον ΕΘΝΙΚΟ νικητή με 1-2 και έφυγε από την Καβάλα με τους τρεις βαθμούς.

ΚΑΒΑΛΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαννίκογλου, Παπαγεωργίου (88΄ Ντομί), Πόπτσης, Ντουτσαρίδης (72΄ Παπαδόπουλος), Άρτσε, Πάλλας (46΄ Αλεξίου), Κονατέ, Καπνίδης, Πρίττας, Κουρέλας, Γκαρακλίδης,

ΕΘΝΙΚΟΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκας, Κοσμίδης, Κουκόλης, Δέντσας, Τζούριτς, Χατζηδημητρίου, Παναγιωτίδης (58΄ Παπαβασιλείου), Παπαδόπουλος (81΄ Κωφοκώτσιος), Σκέριαντς, Ναστέφσκι, Σέρντιτς (46΄ Γαϊδαρτζής).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Δέντσας, Κονάτε, Κοσμίδης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Κοσμίδης (δεύτερη κίτρινη)

Exit mobile version