ΑΕΚ: «Ναυάγιο» με Κατσουράνη – Ετοιμάζει… έκπληξη ο «Τίγρης»

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να επιστρέψει ο Κώστας Κατσουράνης στην ΑΕΚ, έστω και υπέγραφε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τον έμπειρο μέσο είχε εισηγηθεί ο Τραϊανός Δέλλας, αφού θεωρεί ότι είναι ο ιδανικός ποδοσφαιριστής για να καλύψει το κενό που αφήνει μετά τον τραυματισμό του Μιγκέλ Κορδέρο.

Ωστόσο, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς που έχει αναλάβει την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ υποστηρίζει ότι έχει καλύτερες επιλογές για τη μεσαία γραμμή από τον «Κατσούρ».

Στην «Ένωση» δείχνουν να εμπιστεύονται την κρίση του Σέρβου τεχνικού διευθυντή, ο οποίος έχει τονίσει ότι στην ατζέντα του υπάρχουν παίκτες με… παρόν και μέλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», η Ενωση εξετάζει την περίπτωση του Μοχάμεντ Γιουσούφ. Ο 26χρονος ακραίος μέσος από τα νησιά Κομόρες, κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, έχει ξεχωρίσει σαν τη μύγα μες το γάλα από τον φετινό Εργοτέλη και αποτελεί τον πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή της ομάδας. Μετράει 15 εμφανίσεις και τέσσερα τέρματα και σίγουρα έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα και άλλων ομάδων της Super League.

Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Εργοτέλη μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Αλλά η ΑΕΚ μπορεί να τον αποκτήσει είτε καταβάλλοντας ένα πολύ μικρό ποσό στη διοίκηση των Κρητικών, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, είτε ως ελεύθερο, αν τελικά η ομάδα υποβιβαστεί στη Football league και αυτόματα λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Exit mobile version