Απόλλων 1926: Τραπέζι… από τους παλαίμαχους

Το βράδυ της Κυριακής (28/12) οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα 1926 παρέθεσαν γεύμα στο τεχνικό – ποδοσφαιρικό επιτελείο αλλά και στους ιθύνοντες της «κοκκινόμαυρης» ΠΑΕ.

Επρόκειτο για μια πρωτοβουλία των παλαίμαχων άσσων της ομάδας της Καλαμαριάς, που είχε ως στόχο να μεταφέρει το ενωτικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος των παλαιμάχων: «Συγχαρητήρια για τις τελευταίες επιτυχίες, μας κάνατε ξανά υπερήφανους. Πρέπει να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι. Αγωνίζεστε σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Εμείς ως βετεράνοι θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας. Καλή χρονιά να έχετε, να είστε γεροί και δυνατοί, συνεχίζουμε. Εσείς να κερδίζετε κι εμείς θα σας κάνουμε το τραπέζι με πολύ μεγάλη χαρά. Μακάρι κάποιοι από εσάς να γίνετε μέλη των παλαιμάχων του Απόλλωνα, θα ήταν μεγάλη χαρά για μας, αν και το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και οι ποδοσφαιριστές πηγαίνουν από την μια ομάδα στην άλλη. Η αγκαλιά μας είναι ανοιχτή και νιώθετε ότι μπορείτε, μακάρι να σας δεχθούμε εδώ, όταν σταματήσετε το ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Ανατολίτης, επισημαίνοντας τα εξής: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πρόσκληση. Όντως, δεν είμαστε μόνοι. Οι παλαίμαχοι είναι κοντά μας, στέκονται στο πλευρό μας φέτος και οικονομικά, πολλές φορές. Εύχομαι την Δευτέρα, μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή, να μας ξανακάνουν το τραπέζι».

Exit mobile version