Γιορτινά «χτυπήματα» από τον Πανιώνιο – Μένει ο Κολοβός

Ημέρες γιορτινές και η διοίκηση του Πανιωνίου αποφάσισε να κάνει μερικά «ακριβά» δώρα στους οπαδούς του Πανιωνίου

Οι «κυανέρυθροι» είναι έτοιμοι να προσθέσουν στο ρόστερ τους στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τον Νίκο Καθάριο και τον Σπύρο Ρισβάνη ως δανεικούς από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα. Ο πρώτος πήρε μεταγραφή για τους «ερυθρόλευκους» το περασμένο καλοκαίρι από τον Πανθρακικό, αλλά δεν μετακόμισε και παρέμεινε στην ομάδα της Κομοτηνής. Ωστόσο, στο πρώτο μισό της σεζόν έχει κάνει μόλις τρεις συμμετοχές (δύο στο πρωτάθλημα και μια στο Κύπελλο).

Η ομάδα του Πειραιά βλέπει ότι ο 20χρονος μέσος δεν παίρνει παιχνίδια στα πόδια του και για αυτό θέλουν να τον δώσουν κάπου που εκτιμούν ότι αυτό θα συμβεί από εδώ και πέρα.
Σε ότι αφορά τον Ρισβάνη, ο Παναθηναϊκός ήθελε να τον παραχωρήσει σε κάποια ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, μετά και την απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ο 21χρονος στόπερ έχει παίξει σε δύο ματς του Europa League, σε δύο της Super League και σε μια του Κυπέλλου. Ενδιαφέρον έδειξε και ο Εργοτέλης, αλλά φαίνεται πως θα καταλήξει στον Πανιώνιο.

Exit mobile version